Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

Περισσότερα
e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών, κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.
Θα πραγματοποιηθεί η τρίτη – από τις διαδοχικές–καταβολές, που αφορά στην επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών, κλάδου ασθενείας σε χρήμα του τ. Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. έτους 2018 σε τραπεζοϋπαλλήλους.
ΔΥΠΑ - HUAWEI: Oριστικά αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης σε ψηφιακές δεξιότητες

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τις επιτυχούσες, επιλαχούσες και αποκλειόμενες, του νέου διαδικτυακού προγράμματος κατάρτισης, με τίτλο «Βασικές Δεξιότητες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οικονομία

Περισσότερα
Θεόδωρος Σκυλακάκης: Η Ευρώπη πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο θέμα της κλιματικής αλλαγής
Στα ζητήματα της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, στις πλημμύρες της Θεσσαλίας, αλλά και στον νέο αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, στις τιμές της ενέργειας, καθώς και στα πλωτά αιολικά πάρκα, αναφέρθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης.
ΕΟΤ: Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας - Ταϊλάνδης

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, Asi Mamanee, και τον πρέσβη της χώρας στην Αθήνα, Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, είχε η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, στα γραφεία του οργανισμού.

Θανάσης Κοντογεώργης: Ολοκληρώνεται το σχέδιο αποκατάστασης της Θεσσαλίας

Αναλυτικά στοιχεία για την επόμενη ημέρα στη Θεσσαλία παρέθεσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ertnews.

Κώστας Σκρέκας: Συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας για τη μάχη κατά της ακρίβειας

Στήριξη της ελληνικής οικογένειας απέναντι στην ακρίβεια και τις πληθωριστικές πιέσεις ζήτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκρέκας κατά τη χθεσινή συνάντηση του με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας.

Χρήστος Σταϊκούρας: Ο ρόλος των μεταφορών σημαντικός για την επίτευξη υψηλής ανάπτυξης

«Ο ρόλος των μεταφορών είναι σημαντικός για την επίτευξη υψηλής και βιώσιμης ανάπτυξης και για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Επιχειρηματικά Νέα

Περισσότερα
Μότορ Όιλ
Καινοτόμο σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου
Καινοτόμο σύστημα παραγωγής πράσινου υδρογόνου που θα τροφοδοτεί το διυλιστήριο της Motor Oil στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας και άλλες βιομηχανικές μονάδων της ευρύτερης περιοχής προωθεί ο όμιλος.
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Περαιτέρω ανάπτυξη στις ΑΠΕ

Στη γραμμή εκκίνησης της κατασκευής τους βρίσκονται φωτοβολταϊκά έργα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 550MW σε Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν από λίγο σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές η διοίκηση της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

Η 3αλφα δίπλα σε όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel

Σε μια χειρονομία αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής υποστήριξης προς τους κατοίκους της Θεσσαλίας προχώρησε η 3αλφα.

Huawei: Η ψηφιοποίηση και ο αντίκτυπός της στους χώρους εργασίας

Μελέτη με θέμα «Η ψηφιοποίηση και ο αντίκτυπός της στους χώρους εργασίας», δημοσιεύτηκε από την Huawei, με νέες πληροφορίες μετά από έρευνα σε περισσότερους από 13.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες παγκοσμίως.

Μελέτες - Στατιστικά

Περισσότερα
ΕΣΕΕ: Αποτελέσματα έρευνας ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ για τις χειμερινές εκπτώσεις 2022
Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΝ.ΕΜ.Υ. της ΕΣΕE) πραγματοποίησε την ετήσια έρευνα για την κίνηση των πωλήσεων κατά την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων.

Διεθνή Νέα

Περισσότερα
Βρετανία: Η Τράπεζα της Αγγλίας αφήνει αμετάβλητο το βασικό της επιτόκιο
Η Τράπεζα της Αγγλίας δεν προχώρησε σήμερα σε νέα αύξηση επιτοκίων καθώς η βρετανική οικονομία επιβραδύνθηκε αλλά δήλωσε ότι δεν θεωρεί δεδομένη την πρόσφατη υποχώρηση του πληθωρισμού.
EE: Δεν παρατείνεται η απαγόρευση εισαγωγής ουκρανικών αγροτικών προϊόντων στην ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να μην παρατείνει την απαγόρευση εισαγωγής ουκρανικών αγροτικών προϊόντων στην ΕΕ, καθώς η ισχύς της απαγόρευσης έληγε σήμερα τα μεσάνυχτα.

Eurostat: Κατά 29% αυξήθηκε η παραγωγή ποδηλάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση την τελευταία δεκαετία

Κατά 29% αυξήθηκε η παραγωγή ποδηλάτων στην ΕΕ την τελευταία δεκαετία, σύμφωνα με τη Eurostat, με τη μεγαλύτερη παραγωγή το 2022 να καταγράφεται στην Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Ιταλία.

"Φρένο" στα επιτόκια μετά τη σημερινή αύξηση φαίνεται να βάζει η ΕΚΤ

«Φρένο» φαίνεται να βάζει η ΕΚΤ μετά και την σημερινή -δέκατη κατά σειρά- αύξηση των επιτοκίων. Μετά την νέα αύξηση κατά 0,25% το βασικό επιτόκιο καταθέσεων της ΕΚΤ διαμορφώνεται στο 4% και αυτό για τις κύριες πράξεις αναχρηματοδότησης στο 4,5%.

ΕΚΤ: Νέα αύξηση των επιτοκίων κατά 0,25%

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ αποφάσισε πριν από λίγο να προχωρήσει σε νέα αύξηση (την ένατη συνεχόμενη από πέρυσι τον Ιούλιο) κατά 0,25% παρά την επί τα χείρω αναθεώρηση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας.

Κυβέρνηση, Δημόσιες Αρχές

Περισσότερα
ΑΑΔΕ: Σε λειτουργία το Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης Αττικής
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά στην έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Αττικής.

Τα νέα του Forin

Περισσότερα
Φορολογικές Δηλώσεις
Νέα εφαρμογή για τη Δήλωση Πόθεν Έσχες
Στην ενότητα "Φορολογικές Δηλώσεις", η οποία διατίθεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του Forin.gr Premium, προστίθεται το έντυπο της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης.