Εφαρμογές

Τέλη κυκλοφορίας 2016
Υπολογίστε τα τέλη κυκλοφορίας για το όχημα σας (ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης) για το 2016 με τις αλλαγές του Ν. 4346/2015
Υπολογισμός ενιαίου φόρου ακίνητης περιουσίας (Ε.Ν.Φ.Ι.Α)
Υπολογίσετε άμεσα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (κύριο και συμπληρωματικό) που σας αναλογεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4223/2013.
Φορολογικό ημερολόγιο
Χρησιμοποιήστε το Φορολογικό ημερολόγιο του Forin.gr ενημερωμένο για όλο το 2015, για τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από τις διατάξεις της φορολογίας. Ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις για να ενημερώνεστε στο προσωπικό σας e-mail σας για τις προθεσμίες εκπλήρωσης φορολογικών υποχρεώσεων που σας αφορούν.
Οδηγίες συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων
Χρησιμοποιήστε το σύστημα των φορολογικών δηλώσεων του Forin.gr και προετοιμαστείτε σωστά για την ορθή συμπλήρωση των δηλώσεων Ε1, Ε2, Ε3, E5, E7, E9, Ε41, Φ1, Φ4, Φ5 και άλλες.
Υπολογισμός ετησίων αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης
Υπολογίστε το τεκμαρτό σας εισόδημα των άρθρων 31 και 32 του νέου Κ.Φ.Ε. (ν. 4172/2013). Η εφαρμογή υπολογισμού των τεκμηρίων του Forin.gr αποτελεί μία απλή και εύκολη στη χρήση διαδικτυακή εφαρμογή η οποία ευελπιστούμε ότι θα σας είναι χρήσιμη για πέμπτη συνεχή χρονιά.
Συχνές ερωτήσεις Γ.Γ.Π.Σ.
Βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις συχνές ερωτήσεις που δημοσιεύει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
Ανάλωση Κεφαλαίου
Συμπληρώστε σωστά τον Πίνακα Ανάλωσης Κεφαλαίου και χρησιμοποιήστε τον ως συνοδευτικό για τη δικαιολόγηση της διαφοράς μεταξύ δηλωθέντος και τεκμαρτού εισοδήματός σας. Για κάθε πεδίο του πίνακα παρέχονται αναλυτικές οδηγίες που θα σας καθοδηγήσουν στην ορθή συμπλήρωση του
Υπολογισμός τεκμαρτού εισοδήματος από τη χρήση αυτοκίνητων
Υπολογίστε το ετήσιο τεκμαρτό εισόδημα με το οποίο θα επιβαρυνθούν τα στελέχη εταιρειών που χρησιμοποιούν εταιρικά αυτοκίνητα βάσει του άρθρου 45 του Κ.Φ.Ε..
Υπολογισμός απαιτούμενων αποδείξεων δαπανών
Υπολογίστε το ποσό των αποδείξεων που θα πρέπει να συγκεντρώσετε για τη δήλωση εισοδήματός σας καθώς και τον επιπλέον φόρο που θα κληθείτε να καταβάλετε εφόσον δεν προσκομίσετε το απαιτούμενο ποσό αποδείξεων δαπανών.
Μηχανή αναζήτησης φορολογίας
Χρησιμοποιηστε την πιο πλήρη και εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης. Αναζήτηστε στη βάση δεδομένων του Forin.gr τις αποφάσεις και εγκυκλίους (ΠΟΛ) του Υπουργείου Οικονομικών, νόμους, φορολογικά Θέματα, ερωτήσεις και άλλα.
Αναζήτηση ΚΑΔ
Αναζητήστε την Ονοματολογία των Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων πληκτρολογώντας τον Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας ή το επάγγελμα που σας ενδιαφέρει και πατώντας "Αναζήτηση". Η πληροφορία που χρειάζεστε στην οθόνη σας χωρίς καθυστερήσεις.
Δασμολόγιο - Taric
Αναζητήστε προϊόντα βάσει κωδικού ή ονομασίας στο ολοκληρωμένο δασμολόγιο της Ευρωπαικής Ένωσης (Taric)
Online έλεγχος ΑΦΜ.
Ελέγξτε την εγκυρότητα των ελληνικών και των ευρωπαϊκών Αριθμών Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) στο Forin.gr. Επιβεβαιώστε άμεσα τον Α.Φ.Μ. του συναλλασσόμενου σας.
Forin.gr Widgets
Είστε διαχειριστής ιστοσελίδας/blog και θέλετε να ενημερώνετε καθημερινά τους επισκέπτες σας για όλες τις φορολογικές εξελίξεις; Το Forin.gr σας δίνει τη δυνατότητα αυτή με τα νέα Forin.gr widgets!
Φορολογικά έντυπα
Αναζητήστε στη βάση του Forin.gr τα φορολογικά έντυπα που χρειάζεστε. Τα έντυπα είναι κατηγοριοποιημένα ανά φορολογικό αντικείμενο (Φορολογία Εισοδήματος, Κ.Β.Σ., Φ.Π.Α., Μητρώο, κ.λπ.).
Εφαρμογές για κινητά
Το Forin.gr ήρθε στην οθόνη του κινητού σας. Κατεβάστε την εφαρμογή από το App Store και ενημερωθείτε από το αγαπημένο σας κινητό για όλη την ελληνική φορολογική νομοθεσία καθώς και για όλη την τρέχουσα οικονομική ειδησιογραφία!
Δελτίο ισοτιμιών αναφοράς ΕΚΤ
Περιλαμβάνει τις ισοτιμίες 34 νομισμάτων έναντι του ευρώ, όπως αυτές ανακοινώνονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
Υπολογισμός Περαίωσης ν. 3888/2010
Υπολογίστε το ποσό που απαιτείται προκειμένου να περαιωθούν οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις σας για τα έτη 2000-2009, σύμφωνα με το Ν. 3888/2010.