Φορολογικές δηλώσεις 2018

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις του 2018, δημιουργήσαμε αυτήν την ειδική ενότητα στην οποία μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα καθώς και όλες τις αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις φετινές δηλώσεις καθώς επίσης και οδηγίες συμπλήρωσεις των εντύπων E1, E2, E3 και Ν. Επιλέξτε το αντίστοιχο έντυπο που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Έντυπο Ε1 - Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων 2018 Αναλυτικές οδηγίες ανά κωδικό
25/07/2018 Παράταση όλων των δηλώσεων έως 30/7/2018. Ειδικές προθεσμίες για τους πληγέντες της Αττικής.

Ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ και της ΑΑΔΕ για τους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στις περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

24/07/2018 Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων. Παράταση υποβολής δηλώσεων των φορολογούμενων στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου για τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

20/07/2018 ΕΦΕΕΘ Αίτημα για παράταση υποβολής δηλώσεων Φυσικών και Νομικών Προσώπων

Αίτημα από την ΕΦΕΕΘ για ολιγοήμερη παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

19/07/2018 ΕΦΕΕΑ Αίτημα για ολιγοήμερη παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Αίτημα από την ΕΦΕΕΑ για ολιγοήμερη παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων.

26/06/2018 Παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Σε παράταση της φετινής καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων αποφάσισε να προχωρήσει το Υπουργείο Οικονομικών κατόπιν εισήγησης της ΑΑΔΕ. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση.

12/06/2018 Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Αίτημα επίσπευσης ενεργειών ορθής λειτουργίας του taxisnet και επιβεβλημένη μεταφορά προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΠΟΦΕΕ για την επίσπευση ενεργειών ορθής λειτουργίας του taxisnet και την παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

10/05/2018 ΠΟΛ.1082/2018 Αναγραφή στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων των κερδών/ ζημιών από αγοραπωλησίες εισηγμένων σε χρηματιστήριο μετοχών, όταν ο μεταβιβάζων συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών με ποσοστό μικρότερο του μισού τοις εκατό (0,5%) ή όταν οι μετοχές έχουν αποκτηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 2009

Αναγραφή στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων των κερδών/ ζημιών από αγοραπωλησίες εισηγμένων σε χρηματιστήριο μετοχών, όταν ο μεταβιβάζων συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιριών με ποσοστό μικρότερο του μισού τοις εκατό (0,5%) ή όταν οι μετοχές έχουν αποκτηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 2009.