Φορολογικές δηλώσεις 2017

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις του 2017, δημιουργήσαμε αυτήν την ειδική ενότητα στην οποία μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα καθώς και όλες τις αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις φετινές δηλώσεις καθώς επίσης και οδηγίες συμπλήρωσεις των εντύπων E1, E2, E3 και Ν. Επιλέξτε το αντίστοιχο έντυπο που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Έντυπο Ε1 - Δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων 2017 Αναλυτικές οδηγίες ανά κωδικό
10/03/2017 Δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων Όλες οι μεταβολές του εντύπου Ε1

Διαβάστε συνοπτικά όλες τις μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν στους πίνακες του νέου εντύπου Ε1 και το λόγο για τον οποίο επέρχεται η κάθε μεταβολή.

10/03/2017 Βεβαιώσεις αποδοχών Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όλα τα θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για τις βεβαιώσεις αποδοχών σε μορφή ερώτησης - απάντησης. Αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Forin.gr.

09/03/2017 ΠΟΛ. 1034/2017 Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, φορολογικού έτους 2016, των λοιπών εντύπων και των δικαιολογητικών εγγράφων που υποβάλλονται με αυτή.

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τον τύπο και το περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, φορολογικού έτους 2016, των λοιπών εντύπων και των δικαιολογητικών εγγράφων που υποβάλλονται με αυτή. Διαβάστε αναλυτικά.

02/03/2017 Δ.ΗΛΕ.Δ. Α.Α.Δ.Ε. Διαθέσιμη η εφαρμογή για την υποβολή βεβαιώσεων αποδοχών κ.λπ.

Διαθέσιμη η εφαρμογή για την υποβολή βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων, εισοδημάτων από επιχειρηματικές δραστηριότητες και εισοδημάτων από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα.