Βάλτε το γραφείο σας σε τάξη!

Δωρεάν δοκιμή!
Το Forin Workspaces, είναι η λύση που αναζητάτε στην οργάνωση του γραφείου σας

Το Forin Workspaces, είναι η λύση που αναζητάτε στην οργάνωση του γραφείου σας. Ολοκληρώστε τις δουλειές του γραφείου, ορίζοντας αρμοδιότητες και επικοινωνώντας με τον κατάλληλο τρόπο τις υποχρεώσεις στους πελάτες σας. Θέστε τις βάσεις, για ν’ αναπτύξετε σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους συνεργάτες σας. Αποβάλλετε την καθημερινή πίεση και δείτε το γραφείο, να δουλεύει ρολόι.

Όλα τα εργαλεία οργάνωσης και επικοινωνίας,
είναι στα χέρια σας!

Οργανώστε τις καθημερινές εργασίες της επιχείρησης με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Διαχείριση Εργασιών

Καταγράψτε τις εργασίες σας και αναθέστε τες στον κατάλληλο συνεργάτη

Οργανώστε τις καθημερινές εργασίες της επιχείρησης με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αναθέστε τις εργασίες στον πιο κατάλληλο συνεργάτη σας, βάλτε προτεραιότητες και παρακολουθήστε την εξέλιξη τους!

Μάθετε Περισσότερα »

Εξυπηρέτηση πελατών

Οργανώστε τα αιτήματα των πελατών σας

Συλλέξτε τα αιτήματα των πελατών σας και αξιολογήστε τα με βάση την προτεραιότητα τους. Αναζητήστε αυτά που είναι σε εκκρεμότητα, ορίστε χρονοδιάγραμμα και επιλέξτε τον αρμόδιο συνεργάτη σας για τα αναλάβει.

Μάθετε Περισσότερα »
Οργανώστε τα αιτήματα των πελατών σας
 Επικοινωνήστε άμεσα με τους συναδέλφους σας εύκολα χωρίς τηλέφωνα, ή άλλους τρόπους επικοινωνίας.

Επικοινωνία μέσω Chat

Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Επικοινωνήστε άμεσα με τους συναδέλφους σας εύκολα χωρίς τηλέφωνα, ή άλλους τρόπους επικοινωνίας. Συνεργαστείτε άμεσα ακόμα και αν η επιχείρησή σας στεγάζεται σε διαφορετικούς ορόφους ή κτήρια. Συζητήστε εξ αποστάσεως για τα καίρια θέματα της δουλειάς, μέσα από video conferences. Βρείτε λύση για κάθε πρόβλημα που ανακύπτει μιλώντας απευθείας με τον συνεργάτη σας.

Μάθετε Περισσότερα »

Διαχείριση Πελατών

Συγκεντρώστε όλη την απαραίτητη πληροφορία ανά πελάτη!

Πόσο συχνά ξεχνάτε μία προθεσμία αίτησης ή υποβολής εγγράφων των πελατών σας ή ψάχνετε αγωνιωδώς στα emails για τα στοιχεία κάποιου πελάτη; Το Forin Workspaces, δίνει λύση στο κομμάτι της Διαχείρισης Πελατών, με εργαλεία που σας βοηθούν να συγκεντρώσετε στοιχεία για τον κάθε πελάτη, να ενημερώσετε το πελατολόγιο με νέες επαφές και ν’ ανακτήσετε στοιχεία για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Μάθετε Περισσότερα »
Συγκεντρώστε όλη την απαραίτητη πληροφορία ανά πελάτη!
Δείτε με μια ματιά τις καθημερινές σας εργασίες

Ημερολόγιο

Δείτε με μια ματιά τις καθημερινές σας εργασίες!

Οργανώστε τον χρόνο σας εύκολα μέσα από το ημερολόγιο του Forin Workspaces. Προσθέστε σημαντικά γεγονότα, ελέγξτε εκκρεμότητες και δείτε προθεσμίες για τον κάθε πελάτη. Κερδίστε χαμένο χρόνο και αξιοποιήστε τον στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Μάθετε Περισσότερα »

Διαχείριση Χρόνου

Όλες οι ώρες εργασίας ανά έργο στην οθόνη σας!

Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση Χρόνου του Forin Workspaces, για έναν εύκολο και άμεσο υπολογισμό του χρόνου εργασία σας. Παρακολουθήστε την πορεία των εργασιών σας, συγκριτικά με τον αριθμό των εργατοωρών και προβλέψτε τον χρόνο εκπόνησης μελλοντικών έργων. Ενημερωθείτε για τις ώρες εργασίας των συνεργατών σας και βελτιώστε την κερδοφορία της επιχείρησης σας

Μάθετε Περισσότερα »
Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση Χρόνου του Forin Workspaces, για έναν εύκολο και άμεσο υπολογισμό του χρόνου
              εργασία σας
Αποκτήστε μία σύγχρονη βάση γνώσεων και μοιραστείτε την με τους συνεργάτες σας

Βάση Γνώσεων

Μια μικρή βιβλιοθήκη με ένα κλικ

Βρείτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και κατηγοριοποιήστε τα εύκολα και γρήγορα. Αποκτήστε μία σύγχρονη βάση γνώσεων και μοιραστείτε την με τους συνεργάτες σας. Τώρα μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία, να προσθέσετε κείμενα και να ανατρέξετε σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της πλατφόρμας του Forin Workspaces!

Μάθετε Περισσότερα »

Φορολογικά Έντυπα

Μειώστε τη γραφειοκρατία με την αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων!

Συμπληρώστε online περισσότερα από 20 φορολογικά έντυπα και ετοιμάστε τα για την υποβολή τους στην εφορία. Εκμεταλλευτείτε την αυτόματη ανάκτηση των στοιχείων των πελατών, η οποία κάνει τη συμπλήρωση των εντύπων άμεση. Εξοικονομήστε χρόνο για εργασίες που έχετε αναβάλει.

Μάθετε Περισσότερα »
Συμπληρώστε online περισσότερα από 20 φορολογικά έντυπα και ετοιμάστε τα για την υποβολή τους στην εφορία.
Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.