Εξυπηρέτηση πελατών

Εξελίξτε την υποστήριξη των πελατών σας

Δωρεάν δοκιμή!
Οργανώστε την εισερχόμενη επικοινωνία της επιχείρησης σας και αναθέστε στον κατάλληλο συνεργάτη τα αιτήματα των πελατών σας

Λαμβάνετε καθημερινά emails και δεν προλαβαίνετε ν’ απαντήσετε; Ψάχνετε επί ώρες, να βρείτε το ιστορικό τους στα Απεσταλμένα μηνύματα; Χάνετε προθεσμίες από τον υπερβολικό φόρτο εργασίας;

Μέσα από το Forin Workspaces, έχετε τη δυνατότητα να στέλνετε αυτόματες απαντήσεις σε όλα τα emails που δέχεστε, να κάνετε απευθείας ανάθεση του αιτήματος στον κατάλληλο συνεργάτη και να παρακολουθείτε την πορεία τους. Μαρκάρετε τα αιτήματα σύμφωνα με την καταληκτική ημερομηνία διεκπεραίωσής τους και απαλλαγείτε από το φόβο ότι θα ξεχάσετε κάτι.

Τι είναι η Εξυπηρέτηση πελατών;

Η Εξυπηρέτηση πελατών, είναι η λύση που ψάχνετε στον καταιγισμό emails που δέχεστε καθημερινά στην επιχείρηση σας.

Οργανώστε την εισερχόμενη επικοινωνία σας σε αιτήματα τα οποία μπορείτε να τα αναθέσετε, και να
               παρακολουθήσετε την κατάσταση τους κάθε στιγμή από οποιοδήποτε υπολογιστή

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που δέχεστε ένα email από πελάτη, δημιουργείται αυτόματα ένα νέο αίτημα, το οποίο μπορείτε να το αναθέσετε εύκολα, στον κατάλληλο συνεργάτη, να το κατηγοριοποιήσετε σύμφωνα με το περιεχόμενό του και να ορίσετε την προτεραιότητά του.

Εκμεταλλευτείτε ακόμη, τη δυνατότητα που σας δίνετε να αποστέλλετε αυτόματες απαντήσεις και να κερδίζετε χρόνο στην καθημερινότητα σας!

Τι σας προσφέρει η Εξυπηρέτηση πελατών;

Με το Forin Workspaces, συγκεντρώνετε όλα τα αιτήματα των πελατών, σε ένα μέρος. Με απλά βήματα, μπορείτε ν’ ανατρέξετε στην εισερχόμενη αλληλογραφία της επιχείρησης σας και να δείτε τι υπάρχει σε εκκρεμότητα.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε απευθείας ανάθεση των αιτημάτων, στους συνεργάτες σας. Έτσι, βελτιώνεται ο καταμερισμός των εργασιών κι εσείς γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, το συνεργάτη που είναι υπεύθυνος για το κάθε αίτημα.

Δείτε την επικοιωνία των συνεργατών σας σε κάθε αίτημα από τους πελάτες σας

Υποστηρίξτε τους πελάτες σας εύκολα και γρήγορα.

Άμεση Ανάθεση

Αναθέστε εύκολα το αίτημα και τις δευτερεύουσες εργασίες του στον κατάλληλο συνεργάτη. Ορίστε προθεσμία διεκπεραίωσης του αιτήματος. Βελτιώστε τον καταμερισμό της εργασίας.

Παρακολούθηση Αιτήματος

Δείτε στο ημερολόγιο τα αιτήματα και τις προθεσμίες τους. Ελέγξτε την επικοινωνία με τους πελάτες. Διαπιστώστε, εάν υπάρχουν εκκρεμότητες από τη δική τους μεριά ή από τη δική σας.

Σχόλια για τους Συνεργάτες

Αφήστε σχόλια στους συνεργάτες σας για αιτήματα που είναι επαναλαμβανόμενα ή χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Τα σχόλια, εμφανίζονται αποκλειστικά μόνο στους συνεργάτες σας.

Αυτόματες Απαντήσεις

Μπορεί οι πελάτες να μην έχουν ωράριο, εσείς όμως έχετε. Διευκολύνετε την επικοινωνία μαζί τους, με την αποστολή αυτόματων απαντήσεων. Εξετάστε τα αιτήματα, όταν θα είστε διαθέσιμοι!

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.