Βάση Γνώσεων

Οργανώστε τη γνώση που έχετε μέσα σας!

Δωρεάν δοκιμή!
Μια μικρή πηγή γνώσεων τώρα στην οθόνη σας!

Αποκτήστε εύκολα μία μικρή βιβλιοθήκη στην οθόνη του υπολογιστή σας και ανατρέξτε σε αυτήν ανά πάσα στιγμή. Φτιάξτε κατηγορίες με τα θέματα που σας αφορούν, εμπλουτίστε τες με κείμενα και επισυναπτόμενα αρχεία και δώστε πρόσβαση στους συνεργάτες σας.

Τι είναι η Βάση γνώσεων;

Η Βάση Γνώσεων είναι είναι ένα χαρακτηριστικό που προσφέρει το Forin Workspaces και λειτουργεί ως ψηφιακή βιβλιοθήκη θεμάτων.

Καταγράψτε το χρόνο που έχετε εργαστεί σε ένα έργο και δείτε συγκεντρωμένα το κόστος του

Εκεί, μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήσιμα θέματα που σας ενδιαφέρουν και να ανατρέξετε εύκολα σε αυτά όποτε τα χρειαστείτε. Οργανώστε καλύτερα την γνώση που έχετε στην επιχείρηση σας.

Ότι χρειάζεστε εσείς και οι συνεργάτες σας, βρίσκεται συγκεντρωμένο σε μία πλατφόρμα εργασίας και σας περιμένει να το ανακαλύψετε.

Τι σας προσφέρει η Βάση Γνώσεων;

Ανεβάστε αρχεία, επεξεργαστείτε κείμενα και επισυνάψτε δεδομένα στη Βάση Γνώσεων του Forin Workspaces άμεσα. Ανατρέξτε σε παλαιότερες καταχωρήσεις σας και εξοικονομήστε σε μεγάλο βαθμό το χρόνο εργασίας σας.

Μοιραστείτε τη γνώση με τους συνεργάτες σας και διεκπεραιώστε κάθε εργασία σας.

Μοιραστείτε τη γνώση σας με τους συνεργάτες σας και διεκπεραιώστε κάθε εργασία σας.

Πλεονεκτήματα της Βάσης Γνώσεων

Εύκολη Πρόσβαση σε Χρήσιμα Θέματα

Οργανώστε τη βάση σας και γεμίστε την με θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ανατρέξτε άμεσα σε αυτά και αξιοποιήστε το χρόνο σας στις υπόλοιπες εργασίες.

Επεξεργαστείτε Κείμενα & Επισυνάψτε Αρχεία

Κατηγοριοποιήστε τα θέματα σας, επεξεργαστείτε τα και επισυνάψτε αρχεία για επιπλέον πληροφόρηση όλων των ανθρώπων στην επιχείρηση σας.

Δώστε Πρόσβαση στους Συνεργάτες σας

Επιτρέψτε στους συνεργάτες σας να έχουν πρόσβαση στη Βάση Γνώσεων και συνεργαστείτε εύκολα και αποδοτικά ακόμα και απομακρυσμένα.

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.