Διαχείριση Χρόνου

Παρακολουθήστε το δικό σας χρόνο εργασίας και των συνεργατών σας!

Δωρεάν δοκιμή!
Καταχωρήστε τις ώρες εργασίας σας ανά έργο, προβλέψτε τον χρόνο εκπόνησης μελλοντικών έργων, υπολογίστε την κερδοφορία σας ανά πελάτη

Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση Χρόνου του Forin Workspaces, για έναν εύκολο και άμεσο υπολογισμό του χρόνου εργασία σας. Παρακολουθήστε την πορεία των εργασιών σας, συγκριτικά με τον αριθμό των εργατοωρών και προβλέψτε τον χρόνο εκπόνησης μελλοντικών έργων. Ενημερωθείτε για τις ώρες εργασίας των συνεργατών σας και βελτιώστε την κερδοφορία της επιχείρησης σας

Τι είναι η Διαχείριση Χρόνου;

Η Διαχείριση Χρόνου, σας προσφέρει έναν καλύτερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο των εργατοωρών της επιχείρησης.

Καταγράψτε το χρόνο που έχετε εργαστεί σε ένα έργο και δείτε συγκεντρωμένα το κόστος του

Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να καταγράψουν τις ώρες εργασίας τους στη Διαχείριση Χρόνου του Forin Workspaces. Προσθέστε χρεώσιμες ή μη ώρες εργασίας.

Ο διαχειριστής, είναι σε θέση να γνωρίζει κάθε φορά τη σχέση κόστους/ τιμής ανα έργο, απλά προσθέτοντας αντίστοιχα κόστος και τιμή σε κάθε συνεργάτη της επιχείρησης.

Τι σας προσφέρει η Διαχείριση Χρόνου;

Η Διαχείριση Χρόνου, σας δίνει μία καθαρή εικόνα του χρόνου που διαθέσατε για την υλοποίηση της κάθε εργασίας. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας, καταγράφοντας τον, και αποφασίστε αν θα είναι χρεώσιμος για τον πελάτη σας.

Πληρωθείτε με βάση τις εργατοώρες και υπολογίστε αυτόματα και το κόστος της επιχείρησης σε κάθε εργασία. Δείτε άμεσα την κερδοφορία για κάθε πελάτη σας!

Δείτε την επικοιωνία των συνεργατών σας σε κάθε αίτημα από τους πελάτες σας

Τρείς λόγοι για να την χρησιμοποιήσετε!

Έλεγχος των Εργατοωρών της Επιχείρησης

Καταχωρήστε τις ώρες εργασίας που διαθέτετε εσείς και οι συνεργάτες σας και αποκτήστε απόλυτο έλεγχο σε αυτές. Ελέξτε αν κάποιος πελάτης σας δαπανά περισσότερες ώρες από αυτές που έχετε προυπολογίσει

Αξιοποίηση
των Εργατοωρών

Αποφασίστε αν θα χρεώνετε στον πελάτη σας τις ώρες εργασίας που καταγράφετε στην υπηρεσία. Περιγράψτε τι κάνατε στο χρόνο που καταχωρήσατε. Δημιουργήστε ένα εύκολο ιστορικό!

Υπολογισμός κόστος / τιμή ανά εργασία

Ο διαχειριστής της πλατφόρμας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει κόστος και τιμή σε κάθε χρήστη, έτσι το σύστημα υπολογίζει αντίστοιχα κόστος και τιμή ανά συνεργάτη σε κάθε έργο.

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.