Διαχείριση Εργασιών

Οργανώστε, αναθέστε και παρακολουθήστε τις εργασίες σας

Δωρεάν δοκιμή!
οργανώστε, αναθέστε και παρακολουθήστε τις εργασίες της επιχείρησης σας

Θέλετε να γνωρίζετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον κάθε πελάτη; Θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των εργασιών και να γνωρίζετε πότε λήγουν οι προθεσμίες; Το Forin Workspaces, σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις εργασίες των πελατών σας με λίγα μόνο κλικ. Ομαδοποιήστε τις εργασίες σε πρότζεκτ, προσθέστε σχόλια και αρχεία και αναθέστε την ολοκλήρωσή τους στους συνεργάτες σας.

Τι είναι η Διαχείριση Εργασιών;

Η Διαχείριση Εργασιών, είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώνετε τις εργασίες των πελατών σας και να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή, τι πρέπει να κάνει ποιός.

Όχι άλλα χαρτιά, σημειωματάκια στο γραφείο σας

Δείτε άμεσα τι εκκρεμότητες έχετε, ποιές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, συνεργαστείτε καλύτερα με τους ανθρώπους στην επιχείρηση σας. Αναθέστε τις εργασίες σας στον κατάλληλο άνθρωπο.

Δεν χρειάζεται πλέον να γεμίζετε το γραφείο σας με σημειώσεις ούτε να θυμάστε τα πάντα που πρέπει να γίνουν.

Τι σας προσφέρει η Διαχείριση Εργασιών;

Με τη Διαχείριση Εργασιών, επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία του γραφείου και η ικανοποίηση των πελατών από την οργάνωση και διεκπεραίωση των εργασιών τους.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε απευθείας ανάθεση των εργασιών, στους συνεργάτες σας. Έτσι, βελτιώνεται ο καταμερισμός των εργασιών κι εσείς γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, το συνεργάτη που είναι υπεύθυνος για το κάθε αίτημα.

Δείτε την επικοιωνία των συνεργατών σας σε κάθε αίτημα από τους πελάτες σας

Περισσότερα εργαλεία για την οργάνωση του γραφείου σας

Συγκεντρωμένες πληροφορίες

Ό,τι χρειάζεστε για κάθε εργασία σε ένα μέρος προσβάσιμο από παντού. Όλες οι πληροφορίες, η επικοινωνία, τα αρχεία των πελατών σας, ομαδοποιούνται και η εύρεσή τους γίνεται, στη στιγμή!

Άμεσες αναφορές

Γρήγορη παρακολούθηση του συνόλου των εργασιών της επιχείρησής σας. Βάλτε προτεραιότητα στις εργασίες. Οργανώστε τον δικό σας χρόνο και το χρόνο των συνεργατών σας σωστά.

Οργάνωση εργασιών

Καταγραφή και ανάθεση των εκκρεμοτήτων στους κατάλληλους συνεργάτες. Επιλέξτε εύκολα τον συνεργάτη που θέλετε να αναλάβει την κάθε εργασία.

Σωστή ενημέρωση

Όλες οι εκκρεμότητες της μέρας, όλο το ιστορικό των εργασιών που έχετε πραγματοποιήσει για κάθε πελάτη οργανωμένα όλα σε μια σελίδα και διαθέσιμες με μια ματιά

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.