Επικοινωνία μέσω Chat

Άμεση Επικοινωνία με όλους τους Συνεργάτες σας!

Δωρεάν δοκιμή!
Επικοινωνήστε άμεσα με όλους τους συνεργάτες σας, αποφεύγοντας τις πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα
             χαμένα emails

Επικοινωνήστε άμεσα με όλους τους συνεργάτες σας, αποφεύγοντας τις πολύωρες τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα χαμένα emails. Κάντε την επικοινωνία λιγότερο απρόσωπη κάλώντας ή κάνοντας μια βιντεοκλήση, με ένα ή ακόμα και περισσότερα άτομα. Δημιουργήστε ομάδες, ιδιωτικές και δημόσιες, και μοιραστείτε τα αρχεία σας. Η δυνατότητα χρήσης animated gifs και emojis ενισχύουν το καλό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας!

Τι είναι το Chat;

Η Επικοινωνία μέσω Chat είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότερη ενδοεπικοινωνία στην επιχείρηση.

Επικοινωνήστε με τους συναδέλφους σας άμεσα και εύκολα μέσα στο γραφείο!

Συνδεθείτε άμεσα με έναν ή περισσότερους συνεργάτες σας με τη δημιουργία δωματίων επικοινωνίας και αφήστε την τεχνολογία να δουλέψει για εσάς. Επισυνάψτε αρχεία, αποστείλετε links με δυνατότητα προεπισκόπησης και αποκτήστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία μέσω του Forin Workspaces

Τι σας προσφέρει η επικοινωνία μέσω Chat;

Η επικοινωνία μέσω Chat σας προσφέρει μία πιο άμεση και διαδραστική επικοινωνία. Οι λειτουργίες της υπόσχονται τη βελτίωσητου τρόπου επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών σας και δίνουν τέλος στα χαοτικά emails και τα πολύωρα τηλέφωνα.

Συνεργαστείτε εύκολα ακόμα και αν η επιχείρησή σας στεγάζεται σε διαφορετικούς ορόφους ή κτήρια. Συζητήστε εξ αποστάσεως για τα σημαντικά θέματα της δουλειάς και διεκπεραιώσετε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν.

Συζητήστε εξ αποστάσεως για τα σημαντικά θέματα της δουλειάς και διαικπεραιώστε όλα σας τα ζητήματα

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Chat!

Επισύναψη Αρχείων

Επισυνάψτε αρχεία και στείλτε links με δυνατότητα προεπισκόπησης.

Χρήση Animated Gifs & Emojis

Μία διασκεδαστική αλλά και χρήσιμη λειτουργία γιατί πολλές φορές μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

Δωμάτια επικοινωνίας

Δημιουργήστε δωμάτια επικοινωνίας με περισσότερα από δύο άτομα. Ορίστε την ιδιωτικότητα του κάθε δωματίου και οργανώστε καλύτερα τον τρόπο επικοινωνίας σας.

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.