Ημερολόγιο

Οργανώστε τις υποχρεώσεις σας και δείτε κάθε μέρα τις εργασίες σας!

Δωρεάν δοκιμή!
Το Ημερολόγιο του Forin Workspaces, είναι απαραίτητο εργαλείο οργάνωσης
       των καθημερινών ραντεβού και ελέγχου των φορολογικών υποχρεώσεων των πελατών.

Σημειώνετε τα ραντεβού σας σε post-it χαρτάκια ή σε ατζέντες; Μπορεί να είναι βολικό προς το παρόν, αλλά τι γίνεται όταν το γραφείο σας γεμίζει με χαρτάκια και η ατζέντα είναι φουλ στα ραντεβού;

Το Forin Workspaces, σας λύνει τα χέρια με το Ημερολόγιο του. Το Ημερολόγιο, είναι απαραίτητο εργαλείο οργάνωσης των καθημερινών ραντεβού και ελέγχου των φορολογικών υποχρεώσεων των πελατών. Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε και ό,τι μπορεί να σας κοστίσει εάν το ξεχάσετε, βρίσκεται στο Ημερολόγιο.

Τι είναι το Ημερολόγιο;

Το Ημερολόγιο, είναι η προσωπική σας ατζέντα στο Forin Workspaces. Προσθέστε Εργασίες, Συναντήσεις και Υποχρεώσεις που έχετε και δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψετε.

Ανατρέξτε στο ημερολόγιο του Forin Workspaces και δείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας, τις προθεσμίες,
        τις αργίες και τις συναντήσεις με νέους και παλιούς πελάτες

Ανατρέξτε σε αυτό και δείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας, τις προθεσμίες, τις αργίες και τις συναντήσεις με νέους και παλιούς πελάτες. Λάβετε ειδοποίηση πριν από κάθε ραντεβού και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, να προετοιμαστεί.

Δώστε τη δυνατότητα στους συνεργάτες σας να έχουν και εκείνοι το δικό τους Ημερολόγιο. Γλιτώστε χρόνο, στέλνοντας προσκλήσεις για ραντεβού και συναντήσεις στους συνεργάτες και στην ομάδα σας.

Τι σας προσφέρει το Ημερολόγιο;

Κερδίστε χρόνο αλλά και χρήματα, οργανώνοντας τα ραντεβού σας και έχοντας εικόνα των εργασιών, που λήγει άμεσα η προθεσμία τους. Βελτιώστε την ποιότητα εργασίας των συνεργατών σας, παρέχοντάς τους το εργαλείο που θα τους υπενθυμίζει τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Ανατρέξτε οποιαδήποτε στιγμή στο Ημερολόγιο, μέσω της εφαρμογής και ενημερωθείτε για τα ραντεβού, τα δικά σας και των συνεργατών σας. Αλλάξτε εύκολα την ημέρα και την ώρα των ραντεβού και στείλτε με ένα κλικ ειδοποίηση, στους συμμετέχοντες.

Προσθέστε τα γεγονότα που σας ενδιαφέρουν, και έτσι δεν θα ξεχάσετε ποτέ κάτι σημαντικό

Τι κερδίζετε με το Ημερολόγιο;

Χρόνο

Δείτε ανά πάσα στιγμή, τα κενά που έχετε μέσα στην ημέρα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή και ενημερωθείτε για τα ραντεβού σας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Βάλτε τα σε τάξη και εκμεταλλευτείτε το χρόνο που μένει, για να προσεγγίσετε νέους πελάτες!

Ενημέρωση για τις υποχρεώσεις των πελατών

Δείτε στο Ημερολόγιο τις φορολογικές υποχρεώσεις των πελατών σας, με την εγκυρότητα του Forin.gr. Προλάβετε τις προθεσμίες και καταγράψτε ποιες έχουν ολοκληρωθεί και ποιες εκκρεμούν ανά πελάτη.

Ένα επιπλέον εργαλείο οργάνωσης για τους συνεργάτες

Παρέχετε στους συνεργάτες σας τη δυνατότητα, να προσθέτουν και να ελέγχουν τις καθημερινές τους εργασίες και τα ραντεβού τους, με μία ματιά. Αναβαθμίστε τα διαθέσιμα εργαλεία για την ομάδα σας, με το Ημερολόγιο του Forin Workspaces.

Αποκτήστε πρόσβαση τώρα

Επιλέξτε τον αριθμό των χρηστών

Δωρεάν

1 χρήστης με κάθε συνδρομή στο Forin.gr Premium

Επιλογή
12
το μήνα
με μηνιαία χρέωση
Επιλογή
Για συνδρομές που αφορούν σε περισσότερους από 10 χρήστες ή ειδικές συμφωνίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3387566 ή στο support@forin.gr. Η προσφορά για τους συνδρομητές του forin.gr για ένα χρήστη δωρεάν αφορά μόνο τον πρώτο χρόνο της συνδρομής.