Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιβεβαίωση Α.Φ.Μ / VAT VIES Validation

Η Γ.Γ.Π.Σ αναβάθμισε την υπηρεσία ελέγχου ελληνικών Α.Φ.Μ. και το Forin.gr σας δίνει τη δυνατότητα ξανά να αναζήτησετε τα Α.Φ.Μ που σας ενδιαφέρουν.

Πλέον όμως για να μπορέσετε να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας την υποδομή της Γ.Γ.Π.Σ θα πρέπει να έχετε εγγραφεί στη σχετική υπηρεσία του TAXISnet, να έχετε δημιουργήσει νέους κωδικούς χρήσης και να εισάγετε τους κωδικούς αυτούς στο προφίλ σας στο Forin.gr που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε εδώ

Εναλλακτικά, αν δεν θέλετε να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία και εφόσον το ελληνικό ΑΦΜ που αναζητάτε είναι υποκείμενο στο ΦΠΑ μπορείτε να το επαληθεύσετε χρησιμοποιώντας την αναζήτηση στο VIES επιλέγοντας το πεδίο "Αναζήτηση στην ευρωπαική βάση (VIES)

Επιλέξτε την χώρα δραστηριότητας και πληκτρολογήστε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (VAT) και πατήστε "Έλεγχος". Ο έλεγχος των ευρωπαικών Α.Φ.Μ πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Φορολογική και Τελωνειακή Ομοσπονδία της Ευρωπαικής Ένωσης. Ο έλεγχος των Ελληνικών ΑΦΜ αφορά αποκλειστικά Νομικά πρόσωπα και γίνεται σε συνεργασία με την σχετική υπηρεσία της ΓΓΠΣ.

Αν είστε εξουσιοδοτημένος στη ΓΓΠΣ να κάνετε αναζητήσεις για λογαριασμό τρίτου, συμπληρώστε στο πεδίο "Α.Φ.Μ Τρίτου" με τον Α.Φ.Μ εκείνου για τον οποίο κάνετε την αναζήτηση


Αναζήτηση στην ευρωπαική βάση (VIES)

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ