Φορολογικές δηλώσεις 2021

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σχετικά με τις φορολογικές δηλώσεις του 2021, δημιουργήσαμε αυτήν την ειδική ενότητα στην οποία μπορείτε να βρείτε τα τελευταία νέα καθώς και όλες τις αποφάσεις του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις φετινές δηλώσεις καθώς επίσης και οδηγίες συμπλήρωσης των εντύπων E1, E2, E3 και Ν. Επιλέξτε το αντίστοιχο έντυπο που σας ενδιαφέρει για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Δήλωση φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων Αναλυτικές οδηγίες ανά κωδικό
09/06/2021 Φορολογικές Δηλώσεις 2021 Το νέο έντυπο Ν. Οι αλλαγές που επήλθαν.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση Α. 1128/2021 για το Έντυπο Ν. Οι σημαντικότερες αλλαγές που επήλθαν στο νέο έντυπο.

21/04/2021 Τροπολογία Παράταση υποβολής δηλώσεων. Καταβολή φόρου εισοδήματος. Ανείσπρακτα ενοίκια. Τεκμήρια, αποδείξεις και άλλα θέματα

Με τροπολογία που κατατέθηκε ρυθμίζονται σημαντικά θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών. Διαβάστε αναλυτικά την τροπολογία.

20/04/2021 Υπουργείο Οικονομικών Μέτρα φορολογικής ελάφρυνσης και διευκόλυνσης νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Nέες θεσμικές παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της φορολογικής ελάφρυνσης και της διευκόλυνσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

19/04/2021 Σταϊκούρας Μετά το Πάσχα οι φορολογικές δηλώσεις - Στο 3% η έκπτωση για την εφάπαξ καταβολή του φόρου

Μετά το Πάσχα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποβληθούν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις, και η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 31η Ιουλίου.