Εργατικά - Ασφαλιστικά

e-ΕΦΚΑ: Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Iουνίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2022 το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

ΓΣΕΕ: Ξεκίνησε η διαπραγμάτευση για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, μετά από αίτημα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) προς τους εργοδοτικούς φορείς (ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ, ΣΒΕ).

Υπουργείο Εργασίας: Βούληση της κυβέρνησης να κηρυχθεί υποχρεωτική η ΣΣΕ στον επισιτισμό

Σύσκεψη των υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Τουρισμού με τους εκπροσώπους της ΠΟΕΕΤ και της ΓΣΕΒΕΕ.

ΔΥΠΑ: Ενεργοποίηση της αναβαθμισμένης εφαρμογής myΔΥΠΑapp για κινητές συσκευές

Μετά την ολοκλήρωση εργασιών αναβάθμισης, από σήμερα ενεργοποιείται η εφαρμογή myΔΥΠΑapp της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για κινητές συσκευές.

e-ΕΦΚΑ: Επικοινωνία του κοινού με την Τοπική Δ/νση Γ' Δωδεκανήσου (με έδρα την Κω)

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει σχετικά με τη βλάβη που είχε παρουσιαστεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Τοπικής Δ/νσης Γ' Δωδεκανήσου (με έδρα την Κω).

e-ΕΦΚΑ: To νέο επιχειρησιακό σχέδιο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ)

Σε τέσσερις (4) άξονες δράσεων κινείται το νέο επιχειρησιακό σχέδιο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για το 2022.

ΕΕΑ: Εθνική συνδιάσκεψη, επαγγελματικό ταμείο και υποχρεωτικές ασφαλίσεις

Μετά από πρωτοβουλία του ΕΕΑ πραγματοποιήθηκε μία εποικοδομητική συνάντηση για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των Σωματείων που αποτελούν την ΕΑΔΕ και των Σωματείων με έδρα την Αθήνα.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της – εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ – Δημόσιας Πρόσκλησης.

ΓΣΕΕ: Συλλογική διαπραγμάτευση για τη νέα Εθνική Γενική ΣΣΕ

Μετά από αίτημα της ΓΣΕΕ προς τους εργοδοτικούς φορείς, θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για την υπογραφή της νέας Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ