Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομία

ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης εκπροσώπων τουριστικών γραφείων RTK σε Θεσσαλονίκη και Πιερία

Εκπρόσωποι του γερμανικού τουριστικού ομίλου RTK είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη Θεσσαλονίκη ως πύλη εισόδου στη Β. Ελλάδα και ιδανικού city break προορισμού αλλά και το πλήθος των θεματικών τουριστικών προϊόντων που προσφέρει στον επισκέπτη η Πιερία.

Τριαντόπουλος: Άυλη ψηφιακή κάρτα για τη στήριξη του τουρισμού της Βόρειας Εύβοιας και της Σάμου

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η κοινή απόφαση που καθορίζει τις λεπτομέρειες για την ενεργοποίηση της δράσης «Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για τη στήριξη του Τουρισμού - North Evia-Samos Pass» (ΦΕΚ Β' 3347/28.06.2022).

Υπουργείο Οικονομικών: Ομιλία Σταϊκούρα στο συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Τοποθέτηση του Υπουργού Οικονομικών στο συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Το μέλλον της Βιώσιμης Χρηματοδότησης».

ΕΒΕΠ: Απόλυτη στήριξη στο νομοσχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλη Κορκίδη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείου Ελευσίνας (Σ.Ε.Ν.Ε.), στα γραφεία του Ε.Β.Ε.Π..

Ψηφιακή Διακυβέρνηση: 1,3 δισ. ευρώ σε βάθος 5ετίας το όφελος από το gov.gr

Σε κάθε επίσκεψη που κάνουν οι πολίτες στην ψηφιακή πύλη gov.gr, προκύπτει όφελος για τους ίδιους και για το Δημόσιο ύψους 1 ευρώ.

EFE: Η Ελλάδα με αφετηρία την Αλόννησο διευρύνει το τουριστικό της αφήγημα

«Ύμνος» για τον Ελληνικό Τουρισμό και τις προοπτικές του είναι το αφιέρωμα που δημοσίευσε πρόσφατα το Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων της Ισπανίας EFE, το οποίο ενημερώνει καθημερινά εκατομμύρια Ισπανόφωνους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών: Σε 6.777 ανέρχονται, μέχρι σήμερα, τα ενταγμένα έργα

Σε 6.777 ανέρχονται, μέχρι σήμερα, τα ενταγμένα έργα στη δράση «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών» και η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 11.697.608,09 ευρώ.

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Η «Ψηφιακή Βίβλος» του Δήμου Αθηναίων

Τον «οδικό χάρτη» για την πλήρη μετάβαση της Αθήνας στην ψηφιακή εποχή παρουσίασε σήμερα στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΥΠΑΑΤ: Πιστώνονται 2 εκατ. ευρώ σε 648 δικαιούχους παράκτιας αλιείας που επλήγησαν από τον κορωνοϊό

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής Β΄ φάσης σε 648 δικαιούχους παράκτιας αλιείας που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Παρουσιάστηκαν τα έργα του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE

Τα έργα του ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE που υλοποιούνται σήμερα στα ερευνητικά Ινστιτούτα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, καθώς και τα 28 που έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που έγινε στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του Οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ