Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομία

Μητσοτάκης: Από σήμερα ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει στα 780 ευρώ

"Στο τέλος του μήνα, 585.000 εργαζόμενοι συμπολίτες μας θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται".

Σταικούρας: Έως την Παρασκευή θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις 72-120 δόσεις

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα ανοίξει η πλατφόρμα για την αναβίωση των 72-120 δόσεων για οφειλές στο ελληνικό δημόσιο, ΕΦΚΑ και εφορίες, όπως και για την ένταξη πολιτών στη ρύθμιση των 36-72 δόσεων όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας σε δηλώσεις του σήμερα στον ΣΚΑΙ

ΥΠΑΑΤ: Πληρώνονται τις επόμενες ημέρες οι αποζημιώσεις σε μήλα και κάστανα

Εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή αποζημιώσεων προς τους παραγωγούς μήλων και καστάνων μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Παράταση προθεσμίας πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον ΕΛΓΑ

Παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς στον οργανισμό - του προηγούμενου έτους 2022 - η οποία, έληγε σήμερα.

Υπουργείο Εσωτερικών: Ρύθμιση οφειλών στους Δήμους μέχρι 72 δόσεις - Αναβίωση της ρύθμισης των 100 δόσεων

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών συμπεριλήφθηκαν διατάξεις στον ν. 5036/2023 του Υπουργείου Οικονομικών με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών πολιτών προς Δήμους σε έως και 72 δόσεις ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα αναβίωσης παλαιότερων ρυθμίσεων οφειλών σε έως και εκατό (100) δόσεις.

Ημερίδα του ΙΣΑ: Ευοίωνες οι προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού

Οι δράσεις που πρέπει να αναληφθούν ώστε να γίνει το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού, καθώς και οι ευοίωνες προοπτικές που υπάρχουν, παρουσιάστηκαν σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με θέμα «Ιατρικός Τουρισμός - Προοπτικές για το μέλλον».

Ρόδος: Πρωτοβουλίες για τη στήριξη των ψηφιακών νομάδων που ζουν και εργάζονται στο νησί

Σειρά ενεργειών και δράσεων προς την κατεύθυνση στήριξης της κοινότητας των ψηφιακών νομάδων που ζουν και εργάζονται εξ αποστάσεως στη Ρόδο, σκοπεύουν να επιχειρήσουν από κοινού, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Αθανάσιος Βυρίνης και ο σύμβουλος Τουρισμού του δημάρχου Ρόδου Σάββας Ε. Πάττας.

Γεωργιάδης: Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναβαθμίζουν πλέον τις δυνατότητές τους

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας αναβαθμίζουν πλέον τις δυνατότητές τους, για να μπορούν να έρχονται περισσότερα πλοία κάτι που θα οδηγήσει και σε νέες θέσεις εργασίας, δήλωσε το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Βόλος: Έδεσε στο λιμάνι το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Jade» με χιλιάδες τουρίστες

Το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο «Norwegian Jade» έδεσε σήμερα στο λιμάνι του Βόλου, λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί, φέρνοντας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας χιλιάδες τουρίστες και το προμήνυμα μίας εξαιρετικής τουριστικής περιόδου.

ΕΣΑ: Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας, την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ