Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομία

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Εξοικονομώ 2021. Παράταση υπογραφής δανειακών συμβάσεων στην Π. Θεσσαλίας

Εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Daniel» στην Θεσσαλία, παρατείνεται η προθεσμία υπογραφής δανειακών συμβάσεων, στο πλαίσιο του «Εξοικονομώ 2021», για τη συγκεκριμένη Περιφέρεια.

Υπουργείο Οικονομικών: O Κωστής Χατζηδάκης στη Σύνοδο του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης μεταβαίνει σήμερα στα Τίρανα της Αλβανίας, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των Υπουργών Οικονομικών της Διαδικασίας του Βερολίνου για τα Δυτικά Βαλκάνια, με θέμα «Κοινή Περιφερειακή Αγορά – Ένα βήμα προς την ενιαία αγορά της ΕΕ».

ΜΤΠΥ: Καταβολή τακτικών και έκτακτων μερισμάτων και προεξόφληση μερισμάτων Γ΄ τριμήνου 2023

Το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) ανακοίνωσε ότι, την Πέμπτη 28/9/2023, θα καταβληθούν τα ποσά των μερισμάτων του Γ΄ τριμήνου 2023, συνολικού ύψους 78.005.554,59 ευρώ, στο σύνολο των 292.997 μερισματούχων του Ταμείου.

New York Times: Η Ελλάδα ανθεί έπειτα από μία δεκαετία

Η Ελλάδα, η οποία χτυπήθηκε πριν από μια δεκαετία από την οικονομική κρίση, αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.

H Eλλάδα κατέκτησε τη πρώτη θέση στα News UK Travel Awards 2023

Μια ακόμα σημαντική διεθνή διάκριση κατέκτησε η χώρα μας, αυτή τη φορά στη βρετανική τουριστική αγορά.

Χρήστος Σταϊκούρας: Εργαζόμαστε με συνέπεια για βιώσιμες και ανθεκτικές υποδομές και μεταφορές

Την ανάγκη προσαρμογής των δημόσιων πολιτικών στις δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης επεσήμανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κατά την ομιλία του, σήμερα, στο 1ο Συνέδριο «Energy Save», στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση - Electromobility 2023».

Στις 10 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση του ΣΕΒ

Στις 10 Οκτωβρίου προγραμματίζεται η ανοιχτή Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ για το 2023, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μεταξύ του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος.

Αλεξάνδρα Σδούκου: Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον ενεργειακό εφοδιασμό

"Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον ενεργειακό εφοδιασμό σε ηλεκτρισμό και αέριο, ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ανθίζει και στον τομέα των δικτύων ο ΑΔΜΗΕ και ο ΔΕΔΔΗΕ έχουν πραγματοποιήσει επενδύσεις της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ την τελευταία τετραετία", επισημαίνει η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΔΥΠΑ: Προθεσμία αιτήσεων για το στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου»

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου».

Σε ποιες περιοχές της Θεσσαλίας, που έπληξε ο Daniel, είναι καλλιεργήσιμες οι εκτάσεις

«Μετά την απομάκρυνση των υδάτων φάνηκε καθαρά ότι τα εδάφη δέχθηκαν φερτά ιζήματα μικρού πάχους (<15-20 εκατοστά) ιλυοαργιλοπηλώδους υφής και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κατεργασία και καλλιέργειά τους την επόμενη καλλιεργητική περίοδο», επισημαίνουν σε έκθεσή τους οι καθηγητές του Εργαστηρίου Γεωργίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ