Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δημοσιευμένα άρθρα

Άρθρο του Δημήτρη Σταματόπουλου: Μεταβάλλεται ή όχι το περιεχόμενο των φορολογικών στοιχείων, ως προς τον αριθμό ΓΕΜΗ;

Άρθρο του Δημήτρη Σταματόπουλου σε συνέχεια των διατάξεων του άρθρου 22 του ν. 4919/2022.

Άρθρο της Αθηνάς Καλύβα: Η Σημασία της πρότασης REPowerEU για την ενεργειακή αυτονομία της ΕΕ

Το REPowerEU είναι το σχέδιο της ΕΕ με σκοπό να καταστήσει την Ευρώπη ανεξάρτητη από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα πολύ πριν από το 2030.

Forin.gr Essentials: Ενδοομιλικές συναλλαγές και δυνατότητα διόρθωσης φορολογητέων κερδών που καταλογίζει ο φορολογικός έλεγχος

Νέο άρθρο στη στήλη Forin.gr Essentials για τις νέες διατάξεις του ν. 4972/2022 σχετικά με τη διόρθωση των φορολογητέων κερδών​ επί ενδοομιλικών συναλλαγών. Αποκλειστικά για συνδρομητές του Forin.gr.

Forin.gr Essentials: Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων. Προθεσμίες καταχώρισης. Νέες διατάξεις προστίμων

Νέο άρθρο στη στήλη Forin.gr Essentials για το Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων. Αποκλειστικά για συνδρομητές του Forin.gr.

Forin.gr Essentials: Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων και συνεργασιών φυσικών προσώπων με το ν. 4935/2022. Μείωση συντελεστή φορολογίας 30%

Νέο άρθρο στη στήλη Forin.gr Essentials για τα κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων και συνεργασιών φυσικών προσώπων με το ν. 4935/2022. Αποκλειστικά για συνδρομητές του Forin.gr.

Forin.gr Essentials: Αναπροσαρμογή ενοικίων μισθωμένων ακινήτων κατά το έτος 2022. Δηλωτικές υποχρεώσεις.

Άρθρο στη στήλη Forin.gr Essentials για την αναπροσαρμογή μισθωμάτων επαγγελματικών μισθώσεων κατά το έτος 2022 και τις δηλωτικές υποχρεώσεις που προκύπτουν.

Yπεραποσβέσεις επί πράσινων επενδύσεων. Οικονομικά κίνητρα για δραστηριότητες με σημαντική συμβολή στο μετριασμό της κλιματικής αλλαγής

Άρθρο του Δημήτρη Σταματόπουλου, Επίτιμου Γενικού Διευθυντή Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών και συγγραφέα φορολογικού δικαίου.

Άρθρο της Αθηνάς Καλύβα: Φορολογικές μεταρρυθμίσεις στην Ε.Ε και οι γεωπολιτικές εξελίξεις

Πέραν του δημοσιονομικού χαρακτήρα της, η φορολογία είναι σημαντικότατη και για την επίτευξη αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών στόχων.

Forin.gr Observer: Χειρισμός των μισθωμάτων που δεν καταβλήθηκαν ή καταβλήθηκαν μερικώς στο πλαίσιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορωνοϊού

Βασικές επισημάνσεις για τον τρόπο χειρισμού των μισθωμάτων που δεν καταβλήθηκαν ή καταβλήθηκαν μερικώς στο πλαίσιο αντιμετώπισης των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ