Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Αττικής Κατασκευή νέων δρόμων και ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Αχαρνών

Εργολαβική σύμβαση για την οδική αναβάθμιση, με βελτίωση και συμπλήρωση εσωτερικού δικτύου, περιοχών του Δήμου Αχαρνών, υπεγράφη μεταξύ του δημάρχου Σπ. Βρεττού και του ανάδοχου εργολάβου, παρουσία του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινού.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας με 3.170.000 ευρώ, περιλαμβάνεται στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψαν πρόσφατα ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος και αφορά την κατασκευή χωματόδρομων και άλλων διανοιγμένων με κράσπεδα ή και άνευ, συνολικού μήκους 9.3 χλμ δρόμων, των Ενοτήτων Αγ. Παρασκευής, Πανοράματος και Μπόσκιζας.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο περιφερειάρχης τόνισε, ότι για την Περιφέρεια, αποτελεί προτεραιότητα η φροντίδα να αποκατασταθούν πλήρως οι φθορές στις υποδομές του οδικού δικτύου περιοχών που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Επιβεβαίωσε για τον σαφή προσανατολισμό του «στην υλοποίηση έργων ουσίας και έμπρακτης στήριξης των δήμων με κάθε δυνατότητα από τα εργαλεία χρηματοδότησης, προκειμένου να επιτύχουμε μια καλύτερη καθημερινότητα στις πόλεις, με ασφάλεια και ευημερία».

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης με αφορμή το έργο σημείωσε ότι «επικεντρωνόμαστε σε έργα ουσίας και βήμα- βήμα χτίζουμε το αύριο με σύνεση και υπευθυνότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!