Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογία εισοδήματος

νέα ερώτηση

εισοδημα πρακτικησ ασκησεισ

γεια σασ.

θα ηθελα να σασ ρωτησω φοιτητησ τει εκανε την πρακτικη του ασκησει τ 2012 και δεν εχει τιποτα αλλο στην κατοχη του. σε ποιο πεδιο συμπληρωνουμε τ εισοδημα αυτο και πρεπει να δηλωσει φιλοξενια στουσ γονεισ του: παρολο που ειναι προστατευομενο μελοσ διοτι δν εχει παρει τ πτυχιο του.

θα σασ παρακαλουσα πολυ καποιοσ να μου απαντησει

ευχαριστω

  • 2 Απαντήσεις

Στον κωδικό 507 συμπληρώνετε το εισόδημα αυτό (ΚΥΑ 2025/802/2917/022/1993). Αν το εισόδημα που αναφέρετε είναι μέχρι 2.900 €, εξακολουθεί να είναι προστατευόμενο μέλος των γονέων του και δεν υποχρεούται στην υποβολή δήλωσης. Αν υποβάλλει, θα δηλώσει φιλοξενούμενος στους γονείς του. Σε κάθε περίπτωση, ο κωδικός 507 θα χρησιμοποιηθεί (στη δήλωση του γονέα ή τη δική του).

καλη σας μερα...θα ηθελα να ρωτησω και εγω περιπου το ιδιο...ειμαι προστατευομενο μελος (στον πατερα μου), κανω την πρακτικη μου ως εποπτρια δημοσιας υγειας σε δημοσιο νοσοκομειο...τα χρηματα που θα παιρνω καθε μηνα ανερχονται σε 176,08€...σε 6 μηνες, οσο διαρκει και η πρακτικη μου ασκηση, το εισοδημα που θα προκυψει θα ειναι 1056,48€...υποχρεουμαι τελικα σε υποβολη φορολογικης δηλωσης?...την δηλωση μου θα την υποβαλλω το 2017, για εισοδηματα, που αποκτηθηκαν μεσω πρακτικης ασκησης το 2016? στο εισοδημα αυτο, ποσος ειναι ο φορος που αντιστοιχει? σας ευχαριστω πολυ και αναμενω αμεσα την απαντηση σας!

Προσθέστε τη δική σας απάντηση