Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πατούλης Πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής για την επίτευξη της αειφόρας ανάπτυξης

Στις παρεμβάσεις που μπορεί να αναλαμβάνει η τοπική αυτοδιοίκηση και η κεντρική διοίκηση για την εξασφάλιση της αειφόρας ανάπτυξης και της ευημερίας πολιτών και επιχειρήσεων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη στήριξη 10.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά την περίοδο της πανδημίας, μέσω προγράμματος ύψους 250 εκατ. ευρώ, του ΠΕΠ Αττικής, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, σε εκδήλωση στο γκολφ Γλυφάδας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Global Sustain, χθες το βράδυ με θέμα την ευημερία που μπορεί να έρθει στην κοινωνία, μέσα από την υπεύθυνη ανάπτυξη.

Χαιρετισμό μέσω βίντεο, απηύθυνε επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ παραβρέθηκαν ανώτατα στελέχη του τραπεζικού συστήματος και κορυφαίων εταιρειών.

Ο Γ. Πατούλης στην τοποθέτησή του επισήμανε ότι λόγω της αστάθειας που επικρατεί αυτήν την περίοδο με την κατάρρευση χρόνιων σταθερών, πρέπει όλοι «να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους άξονες συζήτησης και δράσης και γύρω από αυτούς να επεξεργαστούμε απαντήσεις, πολιτικές και στρατηγικές.

Για να μπορέσουν οι κοινωνίες μας να ευημερήσουν απαιτούνται νέες, ριζοσπαστικές και καινοτόμες προσεγγίσεις κατάλληλες για τη νέα ενεργειακή και γεωπολιτική αρχιτεκτονική που διαμορφώνεται.

Το πραγματικό στοίχημα θα κριθεί ξανά στο επίπεδο της οικονομίας, ενώ είναι ανάγκη να ενισχύσουμε τη δημοκρατία και τη διαφάνεια χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τα ατομικά δικαιώματα και την ιδιωτικότητα της καθημερινότητας μας».

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις επιχειρήσεις να ανοίξουν δρόμους προς την κατεύθυνση της αειφόρας ανάπτυξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!