Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Αττικής Ψηφιακός εκσυγχρονισμός των Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων της Αττικής

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στη Δράση με τίτλο «Ψηφιακός Εκσυγχρονισμός των Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας Αττικής» προϋπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής, στους τέσσερις ιατρικούς συλλόγους (Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, Οδοντιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά).

Στo προτεινόμενο έργο καλούνται να χρηματοδοτηθούν δράσεις που θα περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

  • Την ψηφιοποίηση των αρχείων και των μητρώων των Συλλόγων, καθώς και την επικαιροποίηση των εγγεγραμμένων μελών
  • Τον εκσυγχρονισμό ηλεκτρονικών και εξ αποστάσεως υπηρεσιών
  • Την αναβάθμιση των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, σχετικά με την πανδημία Covid-19, αλλά και με πλήθος άλλων χρηστικών πληροφοριών τόσο μεταξύ των μελών όσο και των πολιτών
  • Την ενίσχυση και αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας μέσω της δημιουργίας δικτύου μηχανοργάνωσης και ηλεκτρονικής διασύνδεσης των συλλόγων με ένα ευρύτερο δίκτυο κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων.

Με αφορμή τη δράση, ο περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Κάθε μέρα, βήμα-βήμα, η Αττική αποκτά κι ένα παραπάνω όπλο απέναντι στην εξάπλωση του ιού.

Με τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων της Αττικής μας, θα διευκολυνθεί η άμεση και αξιόπιστη επιστημονική ενημέρωση των μελών αλλά και των πολιτών για την πανδημία, με ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!