Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Παστούλης Η υπερτοπικότητα της πόλης θα υποστηριχθεί από την περιφέρεια με την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων και υποδομών

Τη συμβολή της περιφέρειας Αττικής στην ενίσχυση των υποδομών του Αμαρουσίου, αλλά και στην υλοποίηση σειράς αναγκαίων έργων, ώστε «να παραμείνει μια ανθρώπινη πόλη», επισήμανε ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στον δήμαρχο Θ. Αμπατζόγλου.

Πρόσθεσε ότι με δεδομένη την προτεραιότητα για την ασφάλεια των πολιτών, και σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή θα προωθηθούν αντιπλημμυρικά έργα και εγκαταστάσεις που έχουν σχέση με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και άθλησης των πολιτών, μεταξύ των οποίων και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο κτήμα Καρέλλα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, προκειμένου ο κ. Πατούλης να ενημερωθεί για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τη δρομολόγηση των απαιτούμενων έργων.

Ακόμη εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται από την περιφέρεια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα νέα έργα που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της περιφέρειας, όπως το δίκτυο ομβρίων στο κέντρο Αμαρουσίου, τα Ανάβρυτα, στην Αγ. Φιλοθέη και τα αντιπλημμυρικά στον Αγ. Νικόλαο Αμαρουσίου συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.8 εκατ.ευρώ.

Ο περιφερειάρχης αναφερόμενος στο ρέμα Σαπφούς, σημείωσε ότι πρόκειται για «εμβληματικό έργο, το οποίο θα περατωθεί εντός των επομένων 3 χρόνων».

Επισήμανε ότι από το νέο έτος θα ακολουθηθεί ισότιμη διαχείριση των αιτημάτων ασφαλτοστρώσεων και υπογράμμισε ότι η περιφέρεια «υποστηρίζει την υπερτοπικότητα της πόλης του Αμαρουσίου και συμβάλλει στην ανάπτυξη των αναγκαίων υποδομών».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχουν τα αντιπλημμυρικά έργα για το Μαρούσι και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξή τους, καθώς «αποτελούν πάγιο και διαχρονικό αίτημα του δήμου απέναντι στην περιφέρεια που τώρα ικανοποιείται από τον Γ. Πατούλη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!