Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πατούλης Επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με αφορμή τη μεταφορά αρμοδιότητας Προμήθειας Εντύπων Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.)

Την ανάγκη άμεσης ρύθμισης του προβλήματος που δημιουργήθηκε με τη μεταφορά της Προμήθειας Εντύπων Καρτών Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ.) στις περιφέρειες χωρίς την πρόβλεψη μεταφοράς πόρων, επισημαίνει σε επιστολή του προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Στην επιστολή χαρακτηρίζει επιβεβλημένη την έναρξη διαβούλευσης στην Ένωση των Περιφερειών (ΕΝ.Π.Ε.), προκειμένου να τροποποιηθεί το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, να προβλεφθεί μια μεταβατική περίοδος και να υπάρξει πρόβλεψη για την κάλυψη του σχετικού κόστους.

Επιπλέον προτείνει ως εναλλακτική λύση την έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων από τα Κ.Τ.Ε.Ο (δημόσια και ιδιωτικά) με την μορφή Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου που θα αφορά μόνο στον έλεγχο των καυσαερίων, καθώς και την έκδοση Μηχανογραφημένης Βεβαίωσης από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, με την καταβολή του προβλεπόμενου από το νόμο τέλους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!