Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Ένταξη στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης όλων των λογιστών - φοροτεχνικών

Ανακοίνωση

13 Απριλίου 2020, 09:29

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έκανε δεκτό το αίτημα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εντάσσει ως δικαιούχους, στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και όλους τους λογιστές – φοροτεχνικούς, που ασκούν το επάγγελμα μέσω της συμμετοχής τους σε νομικά πρόσωπα.

Επίσης, έγινε δεκτό και το αίτημα του Φορέα μας, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα των 600€ και οι ΚΑΔ που είναι συναφείς με τις δραστηριότητες του οικονομολογικού επαγγέλματος και δεν είχαν μέχρι σήμερα ενταχθεί.

Από σήμερα και οι ενεργοί λογιστές – φοροτεχνικοί, με την ιδιότητα του εταίρου σε νομικό πρόσωπο, και όλοι πλέον οι οικονομολόγοι είναι δικαιούχοι της «Επιταγής Κατάρτισης των 600€», στο πλαίσιο της δράσης της ενίσχυσης των επιστημόνων, με προσόντα και δεξιότητες που αποτελούν εργαλεία για την αναβάθμιση της ποιότητας και της παραγωγικότητας της εργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Ιωάννης Παπαδόπουλος
16/04/2020 11:43:24

Καλημέρα σας!

Υπάρχει κάποια ΚΥΑ για το ότι λογιστές-μέλη εταιρειών μπορούν να συμμετάσχουν στο voucher; Ρωτάω γιατί ακόμα δεν μπορούν να δηλωθούν στο σύστημα και μόνο σε εσάς είδα αυτή την είδηση και δεν μπορούμε να βρούμε την διαδικασία.

Ευχαριστώ!

Με εκτίμηση, Γιάννης Παπαδόπουλος

Γιάννης Σταματόπουλος
Γιάννης Σταματόπουλος
16/04/2020 12:27:44

Κ. Παπαδόπουλε,

Το παραπάνω είναι ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Δεν έχει δημοσιευθεί μέχρι στιγμής κάποια τροποποίηση της σχετικής Πρόσκλησης.

Ιωάννης Παπαδόπουλος
16/04/2020 17:04:27

Ευχαριστώ!