Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Ειδήσεις

Νίκος Παπαθανάσης: Πάνω από το 60% της Ανάπτυξης το 2024 θα προέλθει από τους ευρωπαϊκούς πόρους

Το μετρήσιμο αποτέλεσμα από τη διαχείριση των ευρωπαϊκών πόρων, η σημασία τους για την ελληνική οικονομία και την κοινωνία, αλλά και οι προοπτικές και προκλήσεις της επόμενης μέρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της ομιλίας του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Χατζηδάκης: Ανταγωνιστικότητα, μεταναστευτικό και δημογραφικό να τεθούν ως προτεραιότητες για τη νέα πολιτική Συνοχής της ΕΕ

Ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στην εκδήλωση «Η Ελλάδα και η Πολιτική Συνοχής μετά το 2027: Περιφερειακή Ανάπτυξη και Ευημερία».

Νέο «Εξοικονομώ» : Με ενισχυμένα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης

Νέο «Εξοικονομώ» με οριζόντια στόχευση, στο οποίο θα μεταφερθούν και τα αδιάθετα κονδύλια από εξειδικευμένα προγράμματα λειτουργικής, ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων που «έτρεξαν» το προηγούμενο διάστημα σχεδιάζουν τα υπουργεία Περιβάλλοντος-Ενέργειας και Εθνικής Οικονομίας, ύστερα και από την έγκριση του αναθεωρημένου Σχεδίου Ανάκαμψης που αποτελεί βασική πηγή χρηματοδότησης για τις σχετικές επενδύσεις.

Μάξιμος Σενετάκης: Τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ

«Τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται και στην προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στην σημερινή εκδήλωση του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας και Τεχνογνωσίας PlaTTO του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Υπουργεία Οικονομικών - Ναυτιλίας: Ολοκληρώθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος για έργα ύψους 83 εκατ. ευρώ

Ολοκληρώθηκε ο διττός διαχειριστικός έλεγχος που έγινε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής για θέματα Ναυτικής Εκπαίδευσης.

Υπουργείο Οικονομικών: Εγκρίσεις χρηματοδότησης για την Δράση «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ»

Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοινώνει την ολοκλήρωση των πρώτων αξιολογήσεων των Αιτήσεων Χρηματοδότησης για τη Δράση «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση ΜμΕ» της Δέσμης Δράσεων «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΣΠΑ 2021-2027).

Υπουργείο Οικονομικών: 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Καθοδήγησης της πρωτοβουλίας GReco Islands – ΕΣΠΑ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στους Φούρνους Κορσεών η δεύτερη συνεδρίαση της Επιτροπής Καθοδήγησης της πρωτοβουλίας GReco Islands - ΕΣΠΑ.

Παπαθανάσης: Πρόσκληση για κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας από το ΕΣΠΑ 2021-2027

Εκδόθηκε πρόσκληση με τίτλο «Κατασκευή νέων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας», για την υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή» ΕΣΠΑ 2021-2027.

ΕΠΑνΕΚ: EquiFund - Ανασκόπηση αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου του 2023

Το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών – EquiFund είναι μια επενδυτική πρωτοβουλία του Ελληνικού Κράτους και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων.

ΕΛΑΝΕΤ: Απόφαση δημοσιονομικής διόρθωσης έργου στη Δράση “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας”

Δημοσιεύτηκε απόφαση (ΥΠΕΘΟΟ 5436/12.10.2023) Δημοσιονομικής Διόρθωσης και Ανάκλησης έργου από τη Δράση “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας” του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ