Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κικίλιας Ο τουρισμός ενίσχυσε τα εισοδήματα των Ελλήνων

Το γεγονός ότι σε μια περίοδο πολλαπλών κρίσεων, ακρίβειας και πληθωρισμού, ο τουρισμός είναι ο κλάδος που στήριξε και στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και τη μικρή-μεσαία επιχειρηματικότητα υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ Real FM.

«Βλέπετε ότι στην Αθήνα δεν έχουν σταματήσει να έρχονται ταξιδιώτες και τουρίστες καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, άρα έγινε πράξη η επέκταση της τουριστικής περιόδου και αυτό δίνει αδιαμεσολάβητα, πραγματικά έσοδα στην ελληνική οικονομία, την λαϊκή οικονομία που είναι ο τουρισμός και κυρίως στις ελληνικές οικογένειες, στους μικρούς και στους μεσαίους, στις λαϊκές τάξεις, στον αγροτικό κόσμο, στους 230.000 εμπόρους, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος» δήλωσε ο κ. Κικίλιας σημειώνοντας ότι «η στήριξη των εισοδημάτων των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να μας ικανοποιεί αυτό και να μας γεμίζει χαρά σε μία εποχή με κρίσεις και προβλήματα».

Σε ερώτηση σχετικά με τις τιμές στα νησιά και στη δυνατότητα των Ελλήνων να κάνουν διακοπές, ο κ. Κικίλιας είπε ότι σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ οι αυξήσεις φέτος θα είναι στο +15%, ωστόσο το ζητούμενο είναι «να αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να προσφέρουμε πραγματικά την αξία του προϊόντος και μοναδικές τουριστικές εμπειρίες». Επιπλέον τόνισε ότι υπάρχει πληθώρα πανέμορφων νησιωτικών και ηπειρωτικών ταξιδιωτικών προορισμών σε όλη τη χώρα με πολύ προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια και επισήμανε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε 105 εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη των Ελλήνων να κάνουν διακοπές μέσω του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» και του Κοινωνικού Τουρισμού, κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη κυβέρνηση.

Αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές υπογράμμισε την κοινωνική πολιτική της ΝΔ που μεταξύ άλλων μείωσε 50 φόρους και εισφορές και την ανάγκη να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, έτσι ώστε να δοθεί νέα ώθηση στην αναπτυξιακή τροχιά που ήδη διαγράφει η χώρα. «Ζητάω 1 από τους 4 σταυρούς στην Α΄ Αθήνας» ανέφερε για την υποψηφιότητά του ο Β. Κικίλιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!