Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κικίλιας Αυξάνουμε τα έσοδα με ποιοτικούς επισκέπτες διασφαλίζοντας το βιώσιμο τουριστικό μοντέλο

Την πεποίθησή του ότι η χρονιά που διανύουμε θα είναι εντυπωσιακή για τον τουρισμό στη χώρα μας εκφράζει ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στο CNN Greece.

Μάλιστα, ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Αθηνών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη των εσόδων, προβλέποντας ότι αυτά θα φτάσουν τα 19 δισ. ευρώ το 2023.

Εντούτοις, όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας, ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η αύξηση των εσόδων αυτή θα προέλθει από πιο ποιοτικούς ταξιδιώτες και τουρίστες, καθώς στόχος του υπουργείου είναι να εξασφαλιστεί ένα βιώσιμο τουριστικό μοντέλο για τη χώρα, αποφεύγοντας φαινόμενα υπερτουρισμού.

«Πρέπει να προσφέρουμε ποιοτικό τουρισμό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ -δημόσιες αλλά και ιδιωτικές- που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια ή έχουν ανακοινωθεί και σχεδιάζονται.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι επενδύσεις αυτές αναβιώνουν γειτονιές της Αθήνας ενώ τα τουριστικά έσοδα έχουν σημαντικότατο αντίκτυπο στο ΑΕΠ της χώρας αλλά και στο βιωτικό επίπεδο εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών.

Τέλος, αναφερόμενος στη δική του πορεία ως υπουργός Τουρισμός και τους πολιτικούς του στόχους για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, τονίζει χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να κρινόμαστε από τα έργα μας και όχι από τα λόγια μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!