Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Elevate Greece - Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο Μνημόνιο συνεργασίας για τη δικτύωση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα το Elevate Greece και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του Innovation forum. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας:

«Στα πλαίσια του Innovation forum 2022, υπογράψαμε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Elevate Greece και του German Hellenic Chamber of Industry and Commerce. Το MoU στοχεύει στην εκπαίδευση, καθοδήγηση, υποστήριξη, αλλά και δικτύωση των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων με το αντίστοιχο οικοσύστημα Έρευνας και Καινοτομίας της Γερμανίας.

Το επιμελητήριο με το δίκτυο επιχειρήσεων και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει αλλά και την τεχνογνωσία του σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας προσφέρει σημαντικά κίνητρα, παροχές και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων. Με αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση σε μεγάλες και ώριμες αγορές της κεντρικής Ευρώπης.

Ελλάδα και Γερμανία, έχουν υπογράψει μια πολύ σημαντική διμερή διακρατική συμφωνία, στις επιστήμες, την έρευνα και την καινοτομία, η οποία εξελίσσεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήδη, έχουμε επεκτείνει και διευρύνει την συνεργασία μας με στόχο να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τα οφέλη και για τις δυο χώρες, χτίζοντας ακόμα μεγαλύτερες γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των οικοσυστημάτων καινοτομίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!