Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη Άνοδος της πόλης στη διεθνή κατάταξη για τον συνεδριακό τουρισμό

Σημαντική άνοδο στη διεθνή κατάταξη για τον συνεδριακό τουρισμό σημείωσε η Θεσσαλονίκη, ανεβαίνοντας στην 47η θέση στην παγκόσμια κατάταξη από την 70ή στην οποία βρισκόταν το 2019 και στην 35η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη από την 39η στην οποία βρισκόταν το 2019.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την Διεθνή Ένωση Συνεδρίων και Συναντήσεων International Congress & Convention Association (ICCA), αφορούν το έτος 2022 και παρουσιάστηκαν στη διεθνή έκθεση «IMEX 2022», που είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού στον κόσμο και πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη.

Στην έκθεση συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau ενώ όπως έγινε γνωστό, αναδείχθηκε η δυναμική της Θεσσαλονίκης, αλλά και των υπολοίπων πόλεων της Κεντρικής Μακεδονίας ως ιδανικών προορισμών για συνεδριακό τουρισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!