Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

TCB Ευοίωνες προοπτικές για την αγορά συνεδρίων της Θεσσαλονίκης το 2023

Ιδιαίτερα ευοίωνες για τη Θεσσαλονίκη είναι οι προοπτικές για το 2023, τόσο σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση συνεδρίων, όσο και ταξιδιών κινήτρων και εταιρικών εκδηλώσεων, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Thessaloniki Convention Bureau (TCB), μετά τη συμμετοχή του φορέα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην κορυφαία διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού IBTM WORLD 2022, στη Βαρκελώνη.

Η IBTM WORLD 2022 με 2200 εκθέτες και συμμετοχή 150 χωρών θεωρείται από τις σημαντικότερες εκθέσεις της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού MICE (συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκθέσεων). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη του Thessaloniki Convention Bureau (Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης) πραγματοποίησαν περισσότερες από 55 προκαθορισμένες συναντήσεις με hosted buyers από όλο τον κόσμο, εκπροσώπους διεθνών ενώσεων, PCOs (επαγγελματίες διοργανωτές συνεδρίων) και διοργανωτές εταιρικών εκδηλώσεων και ταξιδιών κινήτρων.

«Η συμμετοχή σε εκθέσεις μείζονος σημασίας είναι μια ουσιαστική παράμετρος για την περαιτέρω ανάπτυξη του MICE τουρισμού στην περιοχή μας. Με νέες πρωτοβουλίες και στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας, το Thessaloniki Convention Bureau υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προβολής του προορισμού, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητα των δράσεων και αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες προβολής του συνεδριακού μας προϊόντος», επισήμανε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του TCB Γιάννης Ασλάνης.

Επόμενος σταθμός για το TCΒ, τα μέλη του, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής, καθώς και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής, είναι το Τελ Αβίβ του Ισραήλ με τη διοργάνωση του 1ου «Connect on Tour», στις 13 Δεκεμβρίου 2022.

«Το “sold out event” του Thessaloniki Convention Bureau, με μια αποστολή που αποτελείται από 20 επιχειρήσεις της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας και με περισσότερες από 400 προκαθορισμένες συναντήσεις, αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον για τον προορισμό και πολλές νέες συνέργειες και συνεργασίες», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!