Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Πατούλης Συνάντηση με εκπροσώπους ταξιδιωτικών πρακτορείων της Κορέας

«Επενδύουμε στην εξωστρέφεια της Αττικής και με όχημα διασυνοριακές συνεργασίες στοχεύουμε να την καταστήσουμε προορισμό υψηλών προδιαγραφών», επεσήμανε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης κατά τη συνάντησή του με ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κορέας.

Κατά τη συνάντηση προβληθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής και το βραβευμένο βίντεο της Περιφέρειας στο οποίο προβάλλεται, ως ένας ξεχωριστός προορισμός.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε την Κορεατική αντιπροσωπεία για την παρουσία τους στην Ελλάδα, υπογράαμμιζοντας πως η διοίκηση της Περιφέρειας υλοποιεί στοχευμένες δράσεις προκειμένου η Αττική να καταστεί τουριστικός προορισμός 12 μήνες τον χρόνο.

Στη διάρκεια της συζήτησης ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προσπάθεια προβολής του γαστριμαργικού της πλούτου και στα μοναδικά προϊόντα μεσογειακής διατροφής που είναι πασίγνωστα σε όλο τον κόσμο ( το λάδι και το κρασί), στην ανάδειξη των νησιών της που διακρίνονται για τα μοναδικά τους τοπία, αλλά και στον Τουρισμό Υγείας σημειώνοντας ότι η Αττική θα εξελιχθεί σε ιδανικό προορισμό υγείας και μακροζωίας. 

«Η Αττική έχει τα πάντα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη μετά-Covid εποχή η Αττική δίνει το "παρών" με το υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν της», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης.

Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο πρόεδρος της ΑΗΕΡΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας - Αχαΐα, Δ. Μουτούσης, ενώ παρών στη συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας ήταν και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος.

Ο κ. Μουτούσης ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για τη στήριξη και τη διάθεση για συνεργασία, επισημαίνοντας πως στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να έχει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!