Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΛ Στηρίζουμε την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών

ΠΟΛ

19 Ιανουαρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Στηρίζουμε την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις 11πμ στο Υπουργείο Οικονομικών
 
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών στηρίζει την κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών και τα δίκαια αιτήματά τους για μέτρα προστασία της υγείας και για τις εξελίξεις στον κλάδο μας με την εφαρμογή των ΜΥDATA. Εργαζόμενοι και μικροί ελ. επαγγελματίες βιώνουμε κοινά προβλήματα, από κοινού μπορούμε να τα αντιπαλέψουμε.
 
Η πραγματικότητα πολλών εργαζόμενων του κλάδου είναι η εργασία με απαράδεκτους όρους όπως το ξεχειλωμένο ωράριο και η εντατικοποίηση που εκτινάσσονται ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή των MYDATA, η προσπάθεια για μονιμοποίηση της τηλεργασίας, τα ελλιπή -ακόμα και ανύπαρκτα- μέτρα προστασίας και ασφάλειας της υγείας μας, οι χαμηλοί μισθοί. Στον κλάδο μας με ευθύνη των εργοδοτών δεν υπάρχει ΣΣΕ από το 2010. 
 
Η ΠΟΛ αντιπαλεύει αυτή την κατάσταση. Προτάσσει την υπογραφή ΣΣΕ, καλεί τα ΔΣ όλων των σωματείων-μελών της και των επιτροπών λογιστών σε όλη τη χώρα, σε πλατιά συζήτηση με τους εργαζόμενους του κλάδου, σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες, ώστε να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου η αλλαγή της κατάστασης που βιώνει, η πάλη για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας παίρνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες.
 
Ως ΠΟΛ το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε την δράση μας για υπογραφή ΣΣΕ, βάσει του σχεδίου της κλαδικής μας σύμβασης, με συσκέψεις, κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις στους μεγάλους εργοδότες του κλάδου, σε εργοδοτικούς φορείς και στο Υπουργείο εργασίας, οι οποίες επιδιώκουμε να αγκαλιαστούν από πολλούς συναδέλφους, και να εμπλουτιστούν σε κάθε πόλη της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!