Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη Αναλυτικά στοιχεία που αφορούν τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις - πορείες από 25 Ιανουαρίου έως 25 Απριλίου 2021

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Αθήνα, 26 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ανακοίνωση με αναλυτικά στοιχεία που αφορούν τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις - πορείες, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια από 25 Ιανουαρίου έως 25 Απριλίου 2021

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει, στο τέλος κάθε μήνα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας θα δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που αφορούν τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις - πορείες, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια.

Στον παρακάτω πίνακα αποτυπώνονται αναλυτικά στοιχεία για την Αττική, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη επικράτεια, για το χρονικό διάστημα από 25 Ιανουαρίου έως 25 Απριλίου 2021 και συγκεκριμένα, ανά 90, 60, 30 και 7 ημέρες. 

Από τη μελέτη των στοιχείων προκύπτει ότι, από το σύνολο των συναθροίσεων που πραγματοποιήθηκαν στην επικράτεια, μόλις στο 11,1% των περιπτώσεων πραγματοποιήθηκε διακοπή της κυκλοφορίας.

Εξαίρεση αποτελεί η Θεσσαλονίκη όπου με ποσοστό 41,1%, πραγματοποιήθηκε διακοπή της κυκλοφορίας, λόγω συγκεντρώσεων που σχετίζονταν με φοιτητική δραστηριότητα.

Ακολουθεί πίνακας με τα αναλυτικά στοιχεία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!