Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΑ Το δίκτυο των επιχειρηματικών αγγέλων “BANG” στο Athens Innovation Festival

Το Κέντρο Μελετών και Έρευνας του ΕΒΕΑ συμμετείχε με το δίκτυο των επιχειρηματικών αγγέλων "BANG", και τη φετινή χρονιά στο Athens Innovation Festival, το οποίο διεξήχθη στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 12, 13 και 14 Νοεμβρίου 2018.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ πρόσφερε την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες με νέες και καινοτόμες ιδέες να προβληθούν στο οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας και των εν δυνάμει επενδυτών.

Τα στελέχη του ΚΕΜΕ/BANGΕΒΕΑ και τα μέλη των Επιχειρηματικών Αγγέλων πραγματοποίησαν κατά το τριήμερο του φεστιβάλ σημαντικό αριθμό συναντήσεων με δημιουργούς νέων ιδεών, οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης στο ξεκίνημά τους. Οι συναντήσεις οργανώθηκαν σε one-to-oneμε ενημερωτικό, συμβουλευτικό και καθοδηγητικό περιεχόμενο. Αναμένεται αυτές να αποτελέσουν την απαρχή περαιτέρω συνεργασίας με το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Στο φεστιβάλ, ο διευθυντής του ΚΕΜΕ-BANGτου ΕΒΕΑ Θεοδόσιος Παλάσκας, παρουσίασε το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του Ε.Β.Ε.Α., το οποίο, αποτελεί την ομπρέλα των δραστηριοτήτων της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ), του BANG και των Χρηματοοικονομικών - επενδυτικών εργαλείων (venturecapitalκαι privateequity) σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του ΕΒΕΑ, αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία στο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων, η οποία παρέχει ταυτόχρονα τη δυνατότητα εκκόλαψης νέων επιχειρηματικών σχημάτων και ανάπτυξης επενδυτικών λύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας του ΕΒΕΑ. και για το BANG, αλλά και για προσωπικό ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Θεόφιλο Μπεντή στο angels@acci.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!