Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Τροπολογία για παράταση της προθεσμίας υπαγωγής στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών με ευνοϊκούς όρους

Με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή στο σχέδιο νόμου "Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920" (σημείωση: ο νόμος δεν έχει ακόμη ψηφιστεί στη Βουλή), εξουσιοδοτείται ο υπουργός Οικονομικών να παρατείνει μέχρι και έναν μήνα την προθεσμία της 27ης Απριλίου 2015 για τη ρύθμιση με την οποία οι οφειλέτες μπορούν να εξασφαλίσουν ισόποση απαλλαγή επί των συνολικών προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής του προγράμματος ρύθμισης που θα επιλέξουν, εάν καταβάλλουν προκαταβολή ποσού βασικής οφειλής τουλάχιστον δεκαπλάσιου της ελάχιστης δόσης (20 ευρώ ή 10 ευρώ, κατά περίπτωση). 

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η εφαρμογή υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στη ρύθμιση χρεών και, ενώ η σχετική αρχική προθεσμία λήγει σε 12 μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet για τις εκατό δόσεις αναμένεται να ενεργοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σημείωση Forin.gr: Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του Ν. 2190/1920." και μπορείτε να τη δείτε, όπως ακριβώς κατατέθηκε, εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!