Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν. 4308/2014)

Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ο νόμος 4308/2014 "Eλληνικά Λογιστικά Πρότυπα, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις".

Δείτε τις διατάξεις του Ν. 4308/2014 "Eλληνικά Λογιστικά Πρότυπα, συναφείς ρυθμίσεις και άλλες διατάξεις" στο Forin.gr, ακριβώς όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ (Α 251/24-11-2014) εδώ.

Σημειώνουμε ότι, παράλληλα, καταχωρήθηκαν οι μεταβολές με άμεση ισχύ που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης φορολογικής νομοθεσίας του Forin.gr Analysis

Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis μπορούν να δουν τις αλλαγές που έχει επιφέρει ο νόμος αυτός με άμεση ισχύ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικά όλες τις αλλαγές που είτε έχουν πραγματοποιηθεί σε κάποιο νόμο είτε έχουν πραγματοποιηθεί από κάποιο νόμο. Δείτε αναλυτικά στις συχνές ερωτήσεις του Forin.gr την ερώτηση "Πώς μπορώ να δω τις τελευταίες μεταβολές ενός νόμου;"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!