Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Forin.gr

Δημοσιεύτηκε ο ν. 4351/2015. Κωδικοποιήθηκαν οι νόμοι της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Α 164/4-12-2015 και προστέθηκε στη βάση Νομοθεσίας του Forin.gr o Νόμος 4351/2015: Bοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις.

Μπορείτε να διαβάσετε το νόμο, στο σύνολό του, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Σημειώνουμε ότι όλες οι μεταβολές που επέφερε ο νόμος αυτός στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης Νομοθεσίας του Forin.gr έχουν καταχωρηθεί στη βάση νομοθεσίας του Forin.gr και με τον τρόπο αυτό, όλοι οι νόμοι της βάσης Νομοθεσίας του Forin.gr είναι ενημερωμένοι, ακριβώς όπως ισχύουν, μετά και τη δημοσίευση του νόμου αυτού.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ για τη συνδρομητική Τράπεζα Φορολογικής Πληροφόρησης Analysis του Forin.gr.

Οι συνδρομητές του Forin.gr Analysis μπορούν να δουν αναλυτικά τις διατάξεις που μεταβλήθηκαν σε κάθε έναν κωδικοποιημένο νόμο της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

[Αλλαγές που επήλθαν στους κωδικοποιημένους νόμους της βάσης νομοθεσίας του Forin.gr Analysis]

Διαβάστε στις συχνές ερωτήσεις του Forin.gr εδώ τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε τις μεταβολές της φορολογικής νομοθεσίας στο Forin.gr Analysis.

Προσοχή: Υπενθυμίζουμε ότι: ο νόμος δεν περιλαμβάνει τελικώς την αρχικώς κατατεθείσα τροπολογία για τη μετάθεση της έναρξης ισχύος των διατάξεων του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!