Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

καδ για μετρα στηριξης

η ανακοίνωση για τα μετρα στηριξης αναφερεται σε κυρίουε καδ. Αλλά στην πράξη ξέρουμε ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν μεγαλύτερο κύκλο εργασιών από δευτερεύον ΚΑΔ για αυτό θα πρέπει να δοθεί μέριμνα. έχετε καποιεσ πληροφοριες ?
για παραδειγμα η εταιρεία μας έχει  καδ που βρισκεται στην λιστα του υπουργειου, αλλα τον έχουμε ως δευτερεων αλλά πρακτικά είναι η κύρια πηγή εσόδου της εταιρείας. είναι δηλωμένο και στο Ε3 ως κυριά πηγή εσόδου.
  θα μπορούσε η εταιρεία μας να  εντάσσεται στα μέτρα στήριξης ? ή επειδή αναφέρεται στην ανακοίνωση μόνο ο  ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΔ δεν μπορούμε να ενταχθούμε ?

  • 3 Απαντήσεις

κύριε σταματόπουλε, σασ παρακαλουμε μπορειτε να μασ πειτε την άποψη σας?

κύριε σταματόπουλε, σασ παρακαλουμε μπορειτε να μασ πειτε την άποψη σας?

Πιστεύουμε ότι το αρχείο που χρησιμοποιείται για τον ΚΑΔ κύριας δραστηριότητας είναι αυτό που εμφανίζεται στον κωδ. 021 του Ε3 που τροφοδοτείται από το προ συμπληρωμένο αρχείο του taxis net.
Επειδή όπως την δική σας περίπτωση υπάρχουν πολλοί, θεωρούμε πιθανό να υπάρξουν διευκρινίσεις δεδομένου ότι η λίστα αυτή όπως έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση είναι δυναμική.
Σχετικές αποφάσεις είναι οι Α.1053/2020 και Α,1054/2020.

Πρόκειται για τους ΚΑΔ, οι οποίοι ήταν κύριοι και ενεργοί στις 20 Μαρτίου 2020, όπως προβλέπονται στις υπουργικές αποφάσεις 1053/2020 (Β' 949) και 1054/2020 (Β' 950).

Προσθέστε τη δική σας απάντηση