Κεφάλαιο

νέα ερώτηση

υποβολη Ε9

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Σε ακίνητο είχα το 50% της πληρους κυριοτητας και το υπολοιπο 50% ως ψιλος κύριος (λογω γονικής παροχής). Μετα τον θανατο του επικαρπωτή γονέα το 50% της ψιλης κυριοτητας γίνεται φυσικά πληρης κυριοτης.

Τωρα στο Ε9 μου υπάρχουν 2 σειρες με διαφορετικά Α Τ.ΑΚ, μια για το 50% της πληρους κυριοτητας και μια σειρα με άλλο ΑΤΑΚ για το 50% της ψιλής κυριοτητας (με την ηλικια του επικαρπωτη κλπ)

Τωρα τι πρεπει να κάνω? Να αλλάξω την ψιλή κυριοτητα, διαγραφοντας το ετος γεννησης του επικαρπωτη, σε πλήρη διατηρώντας ετσι 2 ΑΤΑΚ για το ίδιο ακίνητο δηλαδή να έχω 2 γραμμές με ποσοστο ιδιοκτησίας 50% η καθεμια (σύνολο 100%) Ή να διαγράψω το ΑΤΑΚ με την ψιλή κυρίοτητα και το έτος γέννησης του επικαρπωτή και στο ΑΤΑΚ που είχα την πλήρη κυριοτητα (το 50%) να προσθεσω και το άλλο 50% . Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ευχαριστώ πολύ

  • 1 Απάντηση

το σωστο ειναι να φαινεται πλεον ενας ατακ με πληρη κυριοτητα στο 100% του ακινητου. συνεπως διαγραφεις το ενα και αφηνεις το αλλο μεταβαλλοντας τα στοιχεια του. εννοειται οτι κανεις περιγραφη της ενεργειας οταν σου ζητηθει κατα την υποβολη.

Προσθέστε τη δική σας απάντηση