ΕΕΤΗΔΕ 2012

Καλησπέρα,

σε παλαιά πολυκατοικία με γραφεία, σε έναν όροφο 10 γραφεία έχουν κοινό μετρητή ΔΕΗ. Μου ήρθε να πληρώσω ανείσπρακτο εετηδε 2012 που αντιστοιχεί στα τετραγωνικά των 10 γραφείων.

Πως το χειρίζομαι;Ευχαριστώ

  • 4 Απαντήσεις

Καλημέρα

εχω το ιδιο προβλημα , σε πολυκατοικία που εχει 8 θέσεις σταθμευσης ανεξαρτητες (η μία είναι δική μου ) μου ήρθε όλο το ΕΕΤΗΔΕ 2012 μόνο σε μένα , εγώ εκανα αίτηση προς την εφορία να απαλλαγω από τα υπόλοιπα, προσκομίζοντας το συμβόλαιο μου και την οριζόντια ιδιοκτησία , τονίζοντας ότι κανένα εμπράγματο δικαίωμα δεν έχω στις άλλες θέσεις σταθμευσης και που στηρίζονται ότι πρέπει να το πληρώσω όλο εγω.Πήραν την αίτησή μου και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το υπουργείο.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω κάνει και εγώ αίτηση στη ΔΟΥ και είπαν και αυτοί ότι θα μιλήσουν με το υπουργείο. Αν έχετε κάποια απάντηση / εξέλιξη παρακαλώ να με ενημερώσετε το ίδιο θα κάνω μόλις έχω κάτι νεότερο.

φαίνεται ότι επιτέλους ο Γενικός κ. Θεοχάρης αρχίζει να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα:

στο λογαριασμό του στο τουιτερ"Πιστεύω θα υπογραφεί διαδικασία επαναβεβαίωσης σε συνιδιοκτήτες σε περιπτώσεις αδυναμίας συνεννόησης"

Δείτε σχετικό χθεσινό δελτίο τύπου εδώ.

Προσθέστε τη δική σας απάντηση