Βοήθεια

Πώς και πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 14:00 μ.μ. Δευτέρα με Παρασκευή, και το Forin.gr αποστέλλει την παραγγελία σας με παράδοση την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα (πλην εξαιρέσεων) με την ACS Courier.

Αναλυτικά, οι χρόνοι παράδοσης απεικονίζονται στον ακόλουθο πίνακα:

Βασικές Υπηρεσίες Express Επόμενη Ημέρα (Next Day) Χρόνος Παράδοσης
Εντός Αττικής  1
Προς Χερσαίους Προορισμούς 1-2
Προς Νησιώτικους Προορισμούς 1-3
Προς Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5

Χερσαίοι Προορισμοί: Είναι όλες οι πόλεις της Ελλάδος, εκτός των νήσων.

Νησιωτικοί Προορισμοί: Όλες οι πόλεις στα νησιά.

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Όλες οι περιοχές, εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της ACS. Ενημερωθείτε σχετικά από το site της ACS στο πεδίο 'Αναζήτηση Περιοχών', συμπληρώνοντας στη φόρμα το νομό και το όνομα της περιοχής που θέλετε να γίνει η παράδοση της παραγγελίας.

Η εκτέλεση της παραγγελίας προϋποθέτει την ορθή καταχώριση των στοιχείων της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας προκειμένου να αποσαφηνιστεί το όποιο πρόβλημα και να εκτελεστεί ακολούθως η παραγγελία σας.

Στην περίπτωση που απουσιάζετε τη στιγμή της παράδοσης,  η ACS Courrier θα σας ειδοποιήσει για το δέμα που έχετε προς παραλαβή. Σημειώνουμε ότι η ACS Courier επιχειρεί έως τρεις (3) προσπάθειες παράδοσης, ωστόσο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό κατάστημα της ACS Courier, σε περίπτωση μη παράδοσης, προκειμένου να παραλάβετε επιτυχώς το δέμα σας.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210/3387566 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του δικτυακού τόπου.

Δείτε επίσης στην κατηγορία αυτή