Βοήθεια

Μπορώ να παραγγείλω ηλεκτρονικά το προϊόν ή την υπηρεσία που με ενδιαφέρει;

ΝΑΙ. Η διαδικασία είναι απλή και μπορείτε να την ολοκληρώσετε σε λίγα μόλις λεπτά.

Αρχικά, μεταβείτε στην κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος του Forin.gr επιλέγοντας e-shop από το βασικό μενού πλοήγησης (κορυφή της σελίδας), όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην παρακάτω εικόνα.

Από την κεντρική σελίδα του e-shop του Forin.gr και την αριστερή στήλη αυτής, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις κατηγορίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (Βιβλία/Συνδρομητικές Υπηρεσίες).

Αφού εντοπίσετε το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμείτε να αποκτήσετε, την επιλέγετε (πατώντας στον τίτλο της ή στη σχετική εικόνα) προκειμένου να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να αποκτήσετε.

Εφόσον επιθυμείτε να προχωρήσετε στην αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας, επιλέγετε το πράσινο κουμπί "ΑΓΟΡΑ". Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, εμφανίζεται στο σημείο αυτό το ανάλογο μήνυμα. 

Πατώντας "ΑΓΟΡΑ" μεταβαίνετε στο "Καλάθι" σας. 

Στη σελίδα αυτή, μπορείτε να ορίσετε την ποσότητα των προϊόντων που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Συμπληρώνετε τον αριθμό των προϊόντων/υπηρεσιών που επιθυμείτε ("Ποσότητα") και πατάτε ανανέωση προκειμένου να επαναϋπολογιστεί η συνολική αξία της παραγγελίας σας.

Προχωράτε επιλέγοντας "Ολοκλήρωση αγοράς". Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Forin.gr. Εάν δεν θυμάστε τον κωδικό σας στο Forin.gr, μπορείτε να τον ανακτήσετε πατώντας "Ξέχασα τον κωδικό μου". Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Forin.gr, μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε έναν με μία δωρεάν εγγραφή στο Forin.gr (για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ).

 


Αφού εισέλθετε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Forin.gr, προχωράτε, ακολούθως, στην καταχώρηση των λεπτομερειών της παραγγελίας σας.

  • Στοιχεία χρέωσης (1): τα στοιχεία στα οποία θέλετε να εκδοθεί το σχετικό παραστατικό (τιμολόγιο/απόδειξη). 
  • Στοιχεία αποστολής (2): Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης για την αποστολή σας από τα στοιχεία στα οποία θα εκδοθεί το παραστατικό, απο-επιλέγετε το "Χρήση της ίδιας διεύθυνσης για την αποστολή" και εισάγετε στα νέα πεδία που παρουσιάζονται στην οθόνή σας τα στοιχεία αποστολής.
  • Στοιχεία τιμολογίου (3): Σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου αντί απόδειξης λιανικής, εισάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία (Επωνυμία/ΑΦΜ/ΔΟΥ/Επάγγελμα) στα "Στοιχεία τιμολογίου" (2).
  • Εκπτωτικός κωδικός (4): Σε περίπτωση που έχετε στη διάθεσή σας κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, εισάγετε τον αριθμό του κουπονιού στο αντίστοιχο πεδίο.
  • Λεπτομέρειες παραγγελίας (5):  Εάν επιθυμείτε να διευκρινίσετε οτιδήποτε θεωρείτε χρήσιμο για την παραγγελία σας (π.χ. αριθμός ορόφου, όνομα στο κουδούνι κ.λπ.), μπορείτε να το κάνετε στο πεδίο "Λεπτομέρειες παραγγελίας".
  • Τρόπος πληρωμής (6): Επιλέξτε, τέλος, τον τρόπο πληρωμής/εξόφλησης της παραγγελίας σας (αντικαταβολή, χρήση κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) και πατάτε "Επόμενο".

Πριν το τελευταίο βήμα και την οριστική ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται μία σύνοψη των στοιχείων που έχετε δηλώσει.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι έχετε εισάγει κάποιο/α στοιχείο/α λανθασμένα, επιλέγετε "Αλλαγή στοιχείων".

Διαφορετικά, ολοκληρώνετε την παραγγελία σας επιλέγοντας "Ολοκλήρωση παραγγελίας".

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να πατήσετε το κουμπί "Ολοκλήρωση παραγγελίας" για να καταχωρηθεί η παραγγελία σας.

Δείτε επίσης στην κατηγορία αυτή