Βοήθεια

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο Forin.gr;

Η εγγραφή σας στο Forin Basic, ως απλό μέλος, πραγματοποιείται επιλέγοντας από την κεντρική σελίδα του Forin.gr "Δωρεάν εγγραφή".

Η επιλογή βρίσκεται δεξιά, στην κορυφή της σελίδας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Επιλέγοντας "Δωρεάν Εγγραφή", μεταφέρεστε στη σελίδα εγγραφής χρηστών, όπου και σας ζητείται να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Εισάγετε το όνομα και το επίθετο σας (1), το e-mail σας (2) και τον κωδικό (3) με τον οποίο επιθυμείτε να συνδέεστε στο Forin.gr. Επαναλαμβάνετε δύο φορές την καταχώριση του e-mail και του κωδικού που επιλέγετε προκειμένου να αποφευχθεί λανθασμένη καταχώριση.

Προσοχή: για τη σύνδεσή σας στο Forin.gr απαιτείται να θυμάστε το e-mail με το οποίο έχετε εγγραφεί καθώς και τον κωδικό που επιλέξατε. Ο κωδικός είναι αποκλειστικά δικής σας επιλογής και με αυτόν θα συνδέεστε στο Forin.gr, ανεξαρτήτως της υπηρεσίας που έχετε αγοράσει (Basic, Plus, Premium). Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας, διαβάστε εδώ.

Στα προσωπικά σας στοιχεία (4), εισάγετε, εφόσον επιθυμείτε, το επάγγελμά σας, τη διεύθυνση σας (Νομός, Πόλη, Ταχ. Κώδικας) και το τηλέφωνό σας. Τα πεδία αυτά είναι προαιρετικά για την εγγραφή σας.

Στο πεδίο (5) πληκτρολογείτε το κείμενο που εμφανίζεται στην εικόνα. Ζητείται στο πεδίο αυτό να αναγράψετε 5 χαρακτήρες - αριθμούς και λατινικά γράμματα. Το κείμενο αυτό εμφανίζεται τυχαία σε κάθε εγγραφή και καλείστε να το συμπληρώσετε για να επιβεβαιώσετε ότι πρόκειται για πραγματική εγγραφή χρήστη.

Τέλος, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα πρέπει να πατήσετε "Εγγραφή" (6) στο τέλος της σελίδας.