ΕΑΕΕ Αύξηση 13,2% στο πλήθος των ασφαλίσεων μεταφερόμενων εμπορευμάτων έτους 2024
ΑΠΕ ΜΠΕ/ Γ.Α.Δ.Αττικής /STR
Αύξηση 13,2% είχε το πλήθος των ασφαλίσεων μεταφερόμενων εμπορευμάτων έτους 2024, σε σχέση με το 2023.
Αυτό προκύπτει από την έρευνα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τα στατιστικά στοιχεία ασφαλίσεων μεταφερόμενων εμπορευμάτων έτους 2024 που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.
Σύμφωνα με τις απαντήσεις των ασφαλιστικών εταιρειών καταγράφηκαν 80.216 συμβόλαια το 2024, μέρος των οποίων παρέμενε σε ισχύ και εφέτος.
Το σύνολο των ασφαλισμένων κεφαλαίων των ανωτέρω συμβολαίων έφτασε στα 17 δισ. ευρώ και για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που εκδόθηκαν το 2024 δηλώθηκαν 626 ζημιές εντός του ίδιου έτους. Πληρώθηκαν αποζημιώσεις ύψους 462.000 ευρώ εντός του 2024, ενώ σχηματίστηκε στο τέλος του έτους απόθεμα εκκρεμών αποζημιώσεων 1,64 εκατ. ευρώ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!