Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΟΑΣΘ Αρχές 2025 αναμένονται στους δρόμους της πόλης 164 νέα λεωφορεία με χρονομίσθωση

Από την 1η Ιανουαρίου του 2025 αναμένεται να βρίσκονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα 164 νέα λεωφορεία που προτίθεται να χρονομισθώσει ο ΟΑΣΘ για 30 μήνες, στο πλαίσιο του Δημόσιου Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού, που προκήρυξε σήμερα ο οργανισμός, με δημοσίευση που έκανε στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ.

Το αντικείμενο του προαναφερόμενου διαγωνισμού, αφορά στην παροχή προς τον οργανισμό, υπηρεσιών μίσθωσης και συντήρησης αστικών συμβατικών πετρελαιοκίνητων λεωφορείων 18 μέτρων, 12 μέτρων και μικρότερων, καινούριων ή μεταχειρισμένων, κατηγορίας Euro 5 ή Euro 6, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

«Προχωράμε σε αυτόν τον διαγωνισμό, προκειμένου μετά από την ένταξη των 110 καινούριων ηλεκτρικών λεωφορείων στον στόλο του ΟΑΣΘ, να ανανεώσουμε συνολικά τον στόλο μας», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Κώστας Ταγγίρης.

Υπενθυμίζει, δε, ότι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πρόκειται να προχωρήσει σε διαγωνισμό για την προμήθεια 750 καινούριων αντιρρυπαντικών λεωφορείων, εκ των οποίων τα 225 προορίζονται για τον ΟΑΣΘ. Έτσι, στο τέλος και αυτής της διαδικασίας που αναμένεται να ολοκληρωθεί στην επόμενη διετία ή τριετία, ο ΟΑΣΘ θα διαθέτει έναν ολοκαίνουριο στόλο, σε ποσοστό άνω του 95%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!