Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Α.ΚΙ.Ο.Ε. Πρόταση προς την ΚΔ του Ο.Ε.Ε. σχετικά με την υπόθεση της Χαλκίδας

Α.ΚΙ.Ο.Ε.

Πρόταση της Α.ΚΙ.Ο.Ε. προς την ΚΔ του Ο.Ε.Ε. σχετικά με την υπόθεση της Χαλκίδας

Συνάδελφοι

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με την υπόθεση της Χαλκίδας, δημιουργήσαν μία εικόνα που προσβάλλει συνολικά τον κλάδο, ενώ δέχθηκε σοβαρό πλήγμα και ο θεσμός του ΟΕΕ.

Η υπόθεση  με τους εφοριακούς έδωσε την εικόνα ότι και οι λογιστές αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στην διαφθορά αυτού του τόπου.

Επειδή τα πράγματα, δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται και επειδή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργεία του ελεγκτικού μηχανισμού θεωρούμε επιβεβλημένο:

Πρώτον να διερευνηθεί άμεσα ποιοι συνάδελφοι εμπλέκονται και να  σταλούν στο πειθαρχικό.

Δεύτερον να ελεγχθεί με τη δέουσα προσοχή εάν στους έξι που έχει καλέσει ο ανακριτής, εμπλέκονται και άτομα από όργανα του ΟΕΕ και να ζητηθούν οι παραιτήσεις τους.

Τρίτον να ερευνηθεί ο τρόπος λειτουργείας της ΑΑΔΕ που όπως  αποδείχθηκε λειτουργεί ανεξέλεγκτα χωρίς την οφειλόμενη επιμέλεια και να ζητηθεί η τιμωρία των υπευθύνων. 

Είναι αναγκαίος ο επανασχεδιασμός του τρόπου λειτουργείας της ΑΑΔΕ αφού αποδείχθηκε ότι με τον τρόπο που λειτουργεί δεν είναι ούτε Ανεξάρτητη ούτε προστατεύει το δημόσιο συμφέρον και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Δεν είναι όλοι οι συνάδελφοι μας διεφθαρμένοι, ούτε όλοι ανίκανοι να διοικήσουν την ΑΑΔΕ.

Τέλος κρίνουμε σκόπιμο να απαντήσουμε στις προσβλητικές δηλώσεις του υπουργού κ, Χατζηδάκη ο οποίος μίλησε  με απρεπή τρόπο για τους συνάδελφους.

Επιχειρώντας να κρύψει τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ευθύνες του για την προβληματική κατάσταση στο χώρο εργασίας μας.
 
Με Τιμή
Αλεβιζάκης Παναγιώτης 
Εκπρόσωπος Α.ΚΙ.Ο.Ε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!