Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΣΑΛΦΧ Δελτιου Τυπου για συμμετοχη στις κινητοποιήσεις

ΣΑΛΦΧ

22 Φεβρουαρίου 2024

Δελτιου Τυπου για συμμετοχη στις κινητοποιήσεις

Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων, μετά από έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού της Συμβουλίου την Πέμπτη 21/02/2024, αποφάσισε τη συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας της ΕΦΕΕΑ και των λοιπών συλλόγων-ενώσεων, την Παρασκευή 23/02/2024, ενάντια στις αντίξοες εργασιακές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε οι λογιστές - φοροτεχνικοί κατά την άσκηση του επαγγέλματός μας εξαιτίας των αλλεπάλληλων φορολογικών και τεχνικών μεταρρυθμίσεων. 

Γι αυτό καλούμε τους συναδέλφους – μέλη μας να απέχουν από κάθε λογιστική εργασία, αύριο Παρασκευή 23/02/2024 ως ένδειξη συμπαράστασης στα δίκαια αιτήματα του κλάδου!!

Η ζωή και η υγεία μας βρίσκεται σε κίνδυνο ,εξαιτίας του πλημμελούς και προβληματικού σχεδιασμού τους από την Φορολογική Διοίκηση και αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει!! 

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σ.Α.Λ.Φ. ΧΑΝΙΩΝ θα προβεί σε επίσκεψη στον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ ΧΑΝΙΩΝ , προκειμένου να του παραδώσει υπόμνημα με τα αιτήματα του κλάδου για καλύτερες συνθήκες εργασίας , υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και συμφέροντα των συναδέλφων. 

Η Πρόεδρος Σαριδάκη Μαρίνα 

Η Αντιπρόεδρος Δασκαλάκη Αθηνά 

Ο Γραμματέας Μυλωνάκης Εμμανουήλ 

Ο Ταμίας Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος 

Το Μέλος Σγουράκη Ευφροσύνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!