Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Διορισμός νέας Διευθύνουσας Συμβούλου στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Υπουργείο Εθνικής
Οικονομίας και Οικονομικών

14 Φεβρουαρίου 2024

Δελτίο Τύπου

Διορισμός νέας Διευθύνουσας Συμβούλου στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (Ε.Α.Τ.), την οποία συνυπογράφουν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης, η κα Ισμήνη Παπακυρίλλου διορίζεται στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Ε.Α.Τ. και αναλαμβάνει καθήκοντα από την 20η.02.2024. 

Η κα Ισμήνη Παπακυρίλλου διετέλεσε ανώτερο στέλεχος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (EIF), με αρμοδιότητα τα χαρτοφυλάκια χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχει εργαστεί επί εννέα χρόνια στην Παγκόσμια Τράπεζα, στο σκέλος ιδιωτικών επενδύσεων (ΙFC), με αρμοδιότητα επενδύσεις σε Ευρώπη, Κεντρική Ασία και Αφρική, καθώς και σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι απόφοιτος των Πανεπιστημίων Kings, UCL και LSE του Λονδίνου και του ΜΙΤ στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!