Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Υπουργείο Τουρισμού Ξεκινά ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού

Υπουργείο Τουρισμού

Αθήνα,26 Ιανουαρίου 2024

Δελτίο Τύπου

Ξεκινά ταχύρρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού

Η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη υπέγραψε σήμερα απόφαση με την οποία ξεκινάει η υλοποίηση ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης στο Επάγγελμα του Ξεναγού, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης από 7 Μαρτίου έως 2 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της υλοποίησης αντίστοιχων προγραμμάτων που έχουν προηγηθεί, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, ενώ αναμένεται και το ταχύρρυθμο πρόγραμμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η Υπουργός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε πως «το μεγάλο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ξεναγού, που έχουν επιδείξει οι ενδιαφερόμενοι, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς η μεγάλη αύξηση των τουριστών που επιλέγουν τη χώρα μας, κάνει επιβεβλημένη την ανάγκη για περισσότερους επαγγελματίες με εμπεριστατωμένο και επιστημονικό υπόβαθρο. Άλλωστε στο Υπουργείο Τουρισμού εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της εμπειρίας του επισκέπτη μας στον πολιτιστικό τουρισμό, που αναδεικνύει τον πολιτισμό και τη σπουδαία ιστορία της Ελλάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!