Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

AKIOE Εταιρεία ζητά από τους εργαζομένους της να ψηφίσουν ΝΔ στις εκλογές του ΟΕΕ

Ο πλούτος που πηγάζει από τον πόνο και την δυστυχία του συνανθρώπου μας και η οικονομική δύναμη που αποκτιέται από ανάλγητες και αισχρές πράξεις σε τέτοιες μόνο καταλήγει, ως χαίνουσα και δυσώδης πληγή για την λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας

Ποια/ες είναι εισπρακτική/ες εταιρεία/ες που πλήρωσε/αν τις συνδρομές των εργαζομένων της για να ψηφίσουν συγκεκριμένη κομματική παράταξη στις εκλογές του ΟΕΕ και ποια κομματική παράταξη  θα ψηφίσουν;

Ποια/ες μεγάλη/ες εταιρεία/ες πληρώνει/ουν  τις συνδρομές των εργαζομένων τους και  μελών του ΟΕΕ  για να ψηφίσουν τις κομματικές  παρατάξεις;

Ποιοι επιχειρηματίες και για ποιο λόγο πλήρωσαν συνδρομές μελών του ΟΕΕ για ψηφίσουν οι εργαζόμενοι τους συγκεκριμένες κομματικές  και για ποιο λόγο το έκαναν ;

Πόσες τελικά εισπρακτικές εταιρείες και πόσες μεγάλες επιχειρήσεις πήραν "γραμμή " και πλήρωσαν εισφορές  για να ψηφίσουν την κομματική παράταξη της ΝΔ (ΔΗΚΙΟ);

Η Α.ΚΙ.Ο.Ε  δεν απευθύνεται στις εταιρείες και ιδιαίτερα στις εισπρακτικές αφού οι αρχές μας δεν μας επιτρέπουν να συνεργαζόμαστε με εταιρείες και ιδιαίτερα με εισπρακτικές  που ρημάζουν την χώρα και τους πολίτες.

Συνάδελφοι εσείς που επιτρέψατε αυτή την αθλιότητα σκεφτείτε ότι έχετε παιδιά και σπίτια. Ντροπή σας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

τις εμπλεκόμενες εταιρείες – επιχειρηματίες και συνεργαζόμενους,  στο σύνολο των δημοκρατικών θεσμών και δυνάμεων, ως συμμετέχοντες σε ενέργειες υψηλής επικινδυνότητας και παραβατικότητας που ως στόχο έχουν την ουσία και τον πυρήνα λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος.

Intrum Hellas - Αποκάλυψη / Ζητά από τους εργαζόμενούς της να ψηφίσουν ΝΔ στις εκλογές του ΟΕΕ (έγγραφο)

Προτίθεται να πληρώσει και την ετήσια συνδρομή για να ψηφίσουν δεξιά - Ωμή παρέμβαση της εταιρείας που διαχειρίζεται «κόκκινα» δάνεια υπέρ της ΝΔ

H«Intrum Hellas», είναι θυγατρική της «Intrum Holding Spain SAU» με έδρα τη Στοκχόλμη. Η τελευταία κατέχει το 80% της ημεδαπής Intrum ενώ η τράπεζα Πειραιώς κατέχει το υπόλοιπο 20%. 

Η «Intrum Hellas» είναι μια εταιρεία «ειδικού σκοπού», μια εταιρεία servicer, που διαχειρίζεται «κόκκινα» αλλά και ενήμερα δάνεια Ελλήνων δανειοληπτών. Για την ακρίβεια είναι η πρωταγωνίστρια των πλειστηριασμών στην ημεδαπή αφού όχι μόνο υπερδιπλασιάζει τα κέρδη της κάθε χρόνο αλλά έχει τέτοια κερδοφορία που η «μαμά» πολυεθνική, leader του κλάδου, έσπευσε να δανειστεί από τη θυγατρική της στην Ελλάδα, μέσω ομολογιακού δανείου, 130.000.000 ευρώ. Τόσο καλά πάνε οι δουλειές στην Ελλάδα. 
Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα γράφουμε όλα αυτά; 

Διότι αποκαλύπτουμε σήμερα ένα εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας, που διακινήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2023 από το εταιρικό email, μέσω του οποίου προτρέπονται οι εργαζόμενοι να ψηφίσουν στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) την ερχόμενη Κυριακή (10 Δεκεμβρίου) συγκεκριμένο υποψήφιο, συγκεκριμένης παράταξης και για την ακρίβεια της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος (ΔΗΚΙΟ) της παράταξης της ΝΔ. 

Η σύνδεση με τη ΝΔ καταδεικνύεται  και αν μπει κάποιος στον ιστότοπο της παράταξης όπου θα δει φαρδύ πλατύ το σήμα  της ΝΔ. 

Μάλιστα ο συντάκτης του εταιρικού email πληροφορεί όσους εργαζόμενους δεν έχουν γραφτεί στο ΟΕΕ να το πράξουν άμεσα, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές, και η Intrum θα τους καλύψει τόσο το κόστος εγγραφής όσο και την ετήσια συνδρομή!

Είναι περιττό να πούμε πως υποψήφιοι στις εκλογές του ΟΕΕ είναι και άλλοι εργαζόμενοι στην Intrum με άλλες παρατάξεις αλλά η διοίκηση της εταιρείας δείχνει μια εκλεκτική συγγένεια προς την παράταξη της ΝΔ και τον υποψήφιό της. 

Και το ερώτημα που τίθεται και προς την κυβέρνηση και προς τα εργασιακά σωματεία είναι πόσο νόμιμο και πόσο ηθικό είναι μια εταιρεία να προτρέπει τους εργαζόμενούς της να ψηφίσουν τον εκλεκτό της στις όποιες εκλογές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!