Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΑΚΙΟΕ Οι μη νόμιμες μεθοδεύσεις των κομματικών στελεχών της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ

Η ατιμωρησία στην περιφρόνηση των δημοκρατικών διαδικασιών και της απαξίωσης του Ο.Ε.Ε έχει αποθρασύνει τα κομματικά στελέχη της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που μαζί με την ΠΟΦΕΕ υλοποιούν κάθε είδους μη νόμιμη ενέργεια.

Στις εκλογές της 10ης  Δεκεμβρίου 2023 ας στείλουμε, εκεί που τους αξίζει να είναι.

Εγκρίθηκαν στην  ΚΔ δια πλειοψηφίας  οι υποψήφιοι για τις τοπικές διοικήσεις του ΟΕΕ, παρά την υποβολή ένστασης από την Προοδευτική Συνεργασία Οικονομολόγων την οποία στηρίξαν η ΑΚΙΟΕ και η Πανεπιστημονική.

Η ένσταση  έγινε διότι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ (ΠΔΣΟ) ενώ υπέβαλε πολλά ψηφοδέλτια ανά Περιφερειακό Τμήμα ήλθε στις 07/11/2023 μετά την καταληκτική ημερομηνία  (06/11/2023)  τα απέσυρε και υπέβαλε νέα, ενέργεια που είναι  παράνομη.

Η νομική σύμβουλος του Ο.Ε.Ε στην ίδια συνεδρίαση αποφάνθηκε ότι είναι παράνομο  ολόιδιο αίτημα συναδέλφων από την Στερεά Ελλάδα να είναι υποψήφιοι γιατί υπέβαλαν μετά την καταληκτική ημερομηνία της 06/11/2023 αίτημα υποψηφιότητα και απερρίφθη η αίτησης τους.

Στην περίπτωση όμως της παράταξης του ΠΑΣΟΚ τα κομματικά στελέχη της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ο γνωστός κολαούζος τους δεν έδειξαν την ίδια προσήλωση στην εφαρμογή του νόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!