Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΟΤ Ενδυνάμωση της συνεργασίας Ελλάδας - Ταϊλάνδης

Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του Τμήματος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, Asi Mamanee, και τον πρέσβη της χώρας στην Αθήνα, Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, είχε η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, στα γραφεία του οργανισμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μνημονίου κατανόησης και τουριστικής συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών και επικεντρώθηκε στη διεύρυνση των προοπτικών συνεργασίας των δύο πλευρών με έμφαση στον βιώσιμο τουρισμό, καθώς και στην περαιτέρω αύξηση των ροών τουριστών προς και από τις δύο χώρες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ακόμα, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Μύρωνας Φλουρής, η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ, Σοφία Λαζαρίδου, η Διευθύντρια Υπηρεσιών Εσωτερικού-Εξωτερικού ΕΟΤ, Άντζελα Βαρελά, καθώς και αντιπροσωπεία στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης και της πρεσβείας της χώρας στην Ελλάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!